Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

sve je NECIJE.
samo idiot moze da demolira sopstveni grad.

Па идиоти су и изашли на улице.

kod nas su i cvecaru razbili koja ema veze ni sa amerima ni sa sipcima :neutral:

Као што кажем горе, идиоти.

Пазте, не оправдавам ја никога, нити када кажем да ме не чуди шта ови идиоти раде тиме покушавам да кажем да нису идиоти, само кажем да би идиоти других држава и народа у сличној позицији радили далеко далеко горе ствари. И било би их више.

E jel Masha rusko ime ? :)

Један од руских надимака за име Марија.

tri kolone oklopnih jedinica srpske vojske presle su administrativne granice Kosova sa pravca severoistoka i istoka.KFOR snage su samo sporadicno pruzile otpor ali su se brzo povukle u pravcima Gnjilana i Podujeva.Oklopne jedinice srpske vojske su u ovom momentu 12 km zasle u teritorij Kosova i nastavljaju brzim tempom u pravcu Pristine.Primjeceno je i nekoliko NATO-zrakoplova nad terenom prodora srpskih trupa ali nisu djelovali...............................................................................................
.....................................................................................................................................................
ovaj tekst mnogi bi zeljeli procitat ali ................pozivam se na autora i tekst ILI/ILI ove teme................ali,treba li pisat provizorijume poput onih "paljenja americke ambasade"....iz "pouzdanih izvora"????????????

Koja si ti jadnica....jel' misliš da ćeš ovde na brzaka nešto ufatiti, aaaa'?...slaba ti fajda...rekoh ja već nekim paćenicama koje ko ti navraćaju u svojoj bedi i usamljenosti, da su ovuda oženjeTi, što vas i ne uzbuđuje, al' zato i njihove lepše polovine forumaju ovuda...tek da znaš.
sandrina, ti ocigledno nisi popila svoju dozu lekova danas? :lol:

zaobidji ti ovaj forum i drzavu srbiju i odskakuci na neki siptarski ili svoj titogorski!

ovde nisi dobrodosla!

Samo da podsetim cenjenu bracu Srbe i sestre srpkinje da ce ovakvi sljamovi iz Crne Gore za koji dan priznati nezavisnost Kosova!

Dolaze u nasu drzavu lizu se sa nama a ovamo nam nabijaju noz u ledja!

Mars iz Srbije!!

Zato si ti dobila svoju od šiptara...dozu...časti tači...al' neće dugo...i čega se plašiš...ne smeš pod svojim izvornim nik-om da se smucaš, aaa...:mrgreen:
kojim to mojim izvornim nikom?
ovo je moj jedini nik.

vidi, imam ja razumevanja za ruzne i nebitne ribe poput tebe - zivot vas nije mazio :lol:... ali ovde se prica o demonstracijama u srbiji. to sto tebe frustrira masa mileusnic ili ivana konstantinovic ili branka n. je samo tvoj problem. i nije predmet ove teme.

kojim to mojim izvornim nikom?
ovo je moj jedini nik.

vidi, imam ja razumevanja za ruzne i nebitne ribe poput tebe - zivot vas nije mazio :lol:... ali ovde se prica o demonstracijama u srbiji. to sto tebe frustrira masa mileusnic ili ivana konstantinovic ili branka n. je samo tvoj problem. i nije predmet ove teme.

Ma, pusti ona misli da svi mi imamo pedeset nikova po forumu i da svako malo pisemo po drugim. zapravo samo radikali imaju svako svoj, a ostali su istih pet osoba koje se dopisuju same sa sobom. To joj neki trip, tako, ne uzimaj za zlo...

Back