Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Nemoj ni da gledaš, za botovanje samo sendviči.:rtfm:
Čoveče, ti uspeš i krilca sa pomfritom da pretvoriš u svoju političku traumu.
Kao da ti je mozak ostao zaglavljen u jednoj brzini....Ne vređaš ti mene, nego pokazuješ da ti je čitav život sveden na to da u svemu vidiš sendvič i Vučića, sto je žalosno ..ima i drugih korisnijih preokupacija veruj mi

Da te nema, ne bi te trebalo ni izmisliti.
@Majstor Života
Znaš šta je najtužnije u celoj priči? Ti svaki put dođeš sa istom rečenicom, kao čovek koji zna samo jednu pesmicu iz vrtića. Nemaš argument, nemaš misao, nemaš čak ni duhovitost... samo jedan emotikon i sendvič-refleks.
Deluješ kao lik koji misli da je “udarac”, a u stvari samo otkriva koliko mu je repertoar kratak. … brate, to ti je i životni domet.
Ne ljutim se ... u stvari žao mi je što ti je plafon toliko nizak da moraš da stojiš pogrbljen.

@Majstor Života
Znaš šta je najtužnije u celoj priči? Ti svaki put dođeš sa istom rečenicom, kao čovek koji zna samo jednu pesmicu iz vrtića. Nemaš argument, nemaš misao, nemaš čak ni duhovitost... samo jedan emotikon i sendvič-refleks.
Deluješ kao lik koji misli da je “udarac”, a u stvari samo otkriva koliko mu je repertoar kratak. … brate, to ti je i životni domet.
Ne ljutim se ... u stvari žao mi je što ti je plafon toliko nizak da moraš da stojiš pogrbljen.
Aco srbine!

@Majstor Života
Ovo već traži batine! :azdaja:

Back