bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, tu si.Pratim vas već dugo šta jedete i za čime čeznete!
Strašno!
?Prehlada. Klasična prehlada. Kijavica, kašalj, malo groznice, nemoć, pospanost...

Trebalo je da odležiš nekoliko dana.Prehlada. Klasična prehlada. Kijavica, kašalj, malo groznice, nemoć, pospanost...
Ali, došla na posao. Udarnik!![]()

Zašto i šta će mi?Nemaš žgaravicu?
Jedem skoro sve, ne čeznem ni za čim, Dobro, možda za marsijevim dolarima, ali i za to imam plan kako da rešim.Pratim vas već dugo šta jedete i za čime čeznete!
Strašno!
Osujetićemo tvoj podli plan.Jedem skoro sve, ne čeznem ni za čim, Dobro, možda za marsijevim dolarima, ali i za to imam plan kako da rešim.
Nemate šanse.Osujetićemo tvoj podli plan.
Kokneš Marsija i stižu dolari.Jedem skoro sve, ne čeznem ni za čim, Dobro, možda za marsijevim dolarima, ali i za to imam plan kako da rešim.

Nisam lud da sečem granu na kojoj sedim, nek on radi po tim kanadama i šalje dolare, meni extra.Kokneš Marsija i stižu dolari.![]()

Мјок...Mistik, fali ti zatvorska hrana?
Prehlada. Klasična prehlada. Kijavica, kašalj, malo groznice, nemoć, pospanost...
Ali, došla na posao. Udarnik!![]()

Posle kafe sam pio pelinkovac (u stvari uz kafu) a onda jeo neke pite sa sirom nekakva suva masišta i kobasce.

Vidi ti to da preležiš ako je izvodljivo, ja fasovo neku tako bubu pre mesec dana i preležo na nogama, od sinoć krenula druga repriza.![]()

Мој рецепт за све вирусе прехладе и разних падова имунитета.
Пун тигањ меса испечеш и додаш
1 пуно Лука,
2 пуно чешњака,
3 пуно бибера,
4 пуно рена и
5 пуно љутих папричица.!
Када покријеш тигањ меса и не види се месо сипаш у чашицу препеченицу
1 залогај све сжваћеш - гасиш 1 чашицом препеченице... И тако 100 залогаја...![]()
Udri jače ako nisi čuo za pečenicu, suvi but, kulen... e jesi balvan.Сува месишта!?!?!!!...![]()

Ne radim sutra. Odmaraću.Vidi ti to da preležiš ako je izvodljivo, ja fasovo neku tako bubu pre mesec dana i preležo na nogama, od sinoć krenula druga repriza.
brojutro![]()
Kupila danas konvektor i prvi put uključila. Smrdi i malo zadimljeno!
Je li to normalno????
Vrsta grijalice.kao el.radijator.Ne znam šta taj konvektor, al ako zadimljeno i smrducka, nešto gori, isključuj to oma da ti ne bi svraćali vatrogasci u goste.
Vrsta grijalice.kao el.radijator.
Prestalo je!
Ne plaši me.Ne zezaj se, to ti je stvarno požar u najavi.
Ne plaši me.