- Poruka
- 6.550
Nema nam @marsijaner mora da ga je u ćošak saterala neka gadno opasna baba. Ne znam samo kako će to da opravda u Kanadi kad se vrati.![]()
Ja da sam na njegovom mestu, ne bi se ni vraćo, neka hvala dodgovaram disciplinski, neću.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nam @marsijaner mora da ga je u ćošak saterala neka gadno opasna baba. Ne znam samo kako će to da opravda u Kanadi kad se vrati.![]()

Ima da kleči na kukuruzu.Ja da sam na njegovom mestu, ne bi se ni vraćo, neka hvala dodgovaram disciplinski, neću.![]()
Ja se izvinjavam što upadam u razgovor.
Moram da vas obavestim da sutra ističe rok za predaju pesama, na forumskom književnom konkursu.
https://forum.krstarica.com/threads/poetski-forumski-konkurs-na-temu-polovne-reci.1042893/

I jesu. Vrane su jedne od pametnijih ptica.Desi tico bemti širu porodicu leteću, danas sam jednoj tvojoj vrani bacio granulu pseće hrane, nagradicu koju uvek imama u džepu. Odmah je prišla i pokela. Vrane su izuzetno pametne ptice.![]()

Posle sam ja zla kad kažem ban za danas

Znaš ti i na lep način isto ovo da kažeš ali aliOpet semafor, a kriv nizašta nisam.![]()

Qrvinski, bez objave

Evo čekam d anam ćera spremi nudle, pa da gledamo korejsku seriju. Ogladnelo se od ručka.I jesu. Vrane su jedne od pametnijih ptica.
Šta je s tobom, kako dan posle prežderavanja![]()
Znaš ti i na lep način isto ovo da kažeš ali ali![]()

Ah, ti nam kasno javi,
neću stići stihoklepati,
nikad nagradu osvojiti,
samo bajbok i vitamini,
oćul ja ikad pesnik biti?

Hajde Života, napiši..javila sam..a možda i nisam u ovoj kafani
Žile pesnik
Žile je pesnik
koji slaže rime
O ljubavi, sreći
politici i nesreći
Žile ređa rime
kao da niže biserne ogrlice
on pesme ne shvata kao sitnice
Eto spontane pesme sa malo reči za tebe Žile i nešto za sve..
Pogledajte prilog 1811453 Topla čokolada, za miran san u kome se sanja nešto slatko, nešto lepo..

Pozdravljam vas za večeras, umorna sam ...
Laku noć svima![]()

onda odoh 
Pola dopola
Ah, ti nam kasno javi,
neću stići stihoklepati,
nikad nagradu osvojiti,
samo bajbok i vitamini,
oćul ja ikad pesnik biti?
Kad je ovo pisao? Mislim da je banovan zbog toga..Iiiiiiiiiiiiiiii obrisanooooooooooQrvinski, bez objave
Pa realno, valjda su važnija osećanja botine od nekake mame koja, moš misliti, štrajkuje glađu![]()
Javi koja serija. Samo ako je SF. Fala.Evo čekam d anam ćera spremi nudle, pa da gledamo korejsku seriju. Ogladnelo se od ručka.
Nije SF, krimi drama. Ako te zanima?Javi koja serija. Samo ako je SF. Fala.
I osvetoljubiveDesi tico bemti širu porodicu leteću, danas sam jednoj tvojoj vrani bacio granulu pseće hrane, nagradicu koju uvek imama u džepu. Odmah je prišla i pokela. Vrane su izuzetno pametne ptice.![]()