Kafić Demonstracija “sile” na forumu

banovace me sizif

posto je kaznjivo i zezanje to se podvodi pod provociranje / omalovazavanje

uzivajte vi u zezanju ja i meni slicni smo ovde gradjani drugog reda.

Sto su bili Jevreji u nacistickoj nemackoj to smo mi Srbi patriote trenutno na Krstarici.

Evo @KrstanK je vec trajno odstranjen
Ma ima ovde dosta ljudi koji vole i poštuju Rusiju, samo nisu kao ti, da bi uništili Srbiju zbog Rusije. Mala razlika, zar ne?

Ma ima ovde dosta ljudi koji vole i poštuju Rusiju, samo nisu kao ti, da bi uništili Srbiju zbog Rusije. Mala razlika, zar ne?

jel unistena belorusija sto je u savezu sa Rusijom? Ili Severna Koreja? Koliko znam nije. Pa ne bi bila ni Srbija .

Ali bi imala zastitu od siledzija sa zapada kojima sutra moze da se digne ona stvar i da odluce da nas opet pobiju etnicki ociste i proteraju.

Mi sami ne mozemo da se odbranimo. Sa Rusima mozemo. To ti ne kapiras a i briga te sta se desava sa Srbima dole na Kosovu, jugu Srbije u republici Srpskoj koji su na prvoj liniji fronta.

Ti si pobegao iz Dalmacije sa prve linije u Beograd i sad te zabole kako je ostalima dole.

jel unistena belorusija sto je u savezu sa Rusijom? Ili Severna Koreja? Koliko znam nije. Pa ne bi bila ni Srbija .

Ali bi imala zastitu od siledzija sa zapada kojima sutra moze da se digne ona stvar i da odluce da nas opet pobiju etnicki ociste i proteraju.

Mi sami ne mozemo da se odbranimo. Sa Rusima mozemo. To ti ne kapiras a i briga te sta se desava sa Srbima dole na Kosovu, jugu Srbije u republici Srpskoj koji su na prvoj liniji fronta.

Ti si pobegao iz Dalmacije sa prve linije u Beograd i sad te zabole kako je ostalima dole.
Nije reč o savezu, već o tvojoj želji da mi postanemo deo Rusije. Kao što znaš i ja volim Rusiju. Ali i SAD i Kinu i Italiju...

banovace me sizif

posto je kaznjivo i zezanje to se podvodi pod provociranje / omalovazavanje

uzivajte vi u zezanju ja i meni slicni smo ovde gradjani drugog reda.

Sto su bili Jevreji u nacistickoj nemackoj to smo mi Srbi patriote trenutno na Krstarici.

Evo @KrstanK je vec trajno odstranjen

Evo članska, blokaderska. Potpiši se samo ispod broja članova.

BLOKADERSKO SLOBODARSKI POKRET BROJ ČLANOVA: 2.988 359
SRBIJA - JOVO NANOVOPotpis novog osviješćenog člana:_______________________________

@Reefer zaboravih da ti kažem da ti je avatar užasno dosadan.

Mislim da je vreme da porazmisliš i o tome :manikir:
Prijedlog:
1761210155410.png

Back