Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.107
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijeTo ti važnije od dal Simo stigo na vreme.![]()

Samo zemsko,moguБиће од њега Србин, браду има, а шајкача не спада клемпавима...
Заволеће он нашег Престолонаследника, као своју Краљицу
Nije
Prelazim na deo sa prozorima br.2.
Preuzmi moj deo posla, ali ozbiljno to shvati![]()
Marsi, ti si mi zadužen za ŽivotuSamo zemsko,mogu
A ovo takozvano musko
Dajem vama

I kafu bez srcića cokića.Marsi, ti si mi zadužen za Životu![]()

Mirno spavaj.![]()

Mirodjijo nije te bilo 7 minutaI kafu bez srcića cokića.![]()

Pinokijo nije bajka, vrano domaća.Jes’ pa da me ujede onaj slon iz bajke o pinokiju![]()

Ne bih da se izjašnjavam ovdePinokijo nije bajka, vrano domaća.![]()

U bajci ujedaju, vidim koliko ti pratiš situaciju i kome ja kafanu prepustamA i slonovi ne ujedaju.![]()

U bajci ujedaju, vidim koliko ti pratiš situaciju i kome ja kafanu prepustam![]()

Života genije!

Sine, jel opet promjena vremena?Kritikuje i komentarise druge, a opisuje samo sebe
Bezobrazluk i samohvala, uz laganje i izmisljanje se najbolje vidi:
https://forum.krstarica.com/threads/demonstracija-sile-na-forumu.1024412/post-51545312
OG Ćaci.
Ćaci pre pojave Ćacija.
Stepen i lakoca izmisljanja i laganja - Vucic level.
A pazi joj ono - nivo 9000, hahaha...
Kao Goku i Vegeta iz Zmajeve Kugle, kad registruju snagu protivnika...
Ma nije to toliko bitno.

Promeni mu nick u Kalimero.Ma nije to toliko bitno.
@Mastrangello je opterećen čika Šizifom, al' nema cahones da mu se obrati lično i da ga taguje, nego kao neka strina ogovara iza leđa. Mada mene dovoljno raduje da neko o meni misli toliko, a da mi nije žena.
Vidim da je potrošio sat vremena da sastavi sve željene citate, žao mi da brišem. Šta misliš da ga pustimo još malo?![]()

Ma nije to toliko bitno.
@Mastrangello je opterećen čika Šizifom, al' nema cahones da mu se obrati lično i da ga taguje, nego kao neka strina ogovara iza leđa. Mada mene dovoljno raduje da neko o meni misli toliko, a da mi nije žena.
Vidim da je potrošio sat vremena da sastavi sve željene citate, žao mi da brišem. Šta misliš da ga pustimo još malo?![]()

Ko je koga napao, reci čika Šizi da ga branimo!A što mrzim kada u stadu ovako navalite na čovjeka!
Ima pravo da se žali. Da li je opravdano ili ne,neka mu neko lijepo objasni.