Kafić Demonstracija “sile” na forumu

dakle
Banka Posta , onak koji je namestio nov nacin rada internet banking , mora da je maznuo dobru lovu ( mislim da je nesto slican nasem reeferu)
nikako ne mogu vrsiti placanje sa svoga racuna drugom licu.
pokusah da i objasnim vec vise puta, poneo i laptop da im pokazem u glavnoj posti u 27 Marta i.
Oni nemaju internet tamo i ti ne mozes da im pokazes , sta i gde je problem i da ti pomognu da ..
a tek redovi , bese moj broj 128 a oni tek obradjivali broj 80 , dve rade , ustvari , stalno po jedna i ustaje i ide negde , pa se vrati. ostali salteri prazni
ljubaznost je na nuli , osoba koja i nece da se predstavi, muska kaze , pa sve ima na internetu i zasto nemate aplikaciju na telefonu.uzalud objasnjenje da je to telefon koji se samo ovde koristi i da sve sam ranije i obavljao preko interneta.
i na kraju , a zasto umesto direktno da vrsite uplatu sa svojega racuna , ne dignete gotovinu i onda da platite
i bi tako i svetlo zasja u pacenickoj srbiji..

dakle
Banka Posta , onak koji je namestio nov nacin rada internet banking , mora da je maznuo dobru lovu ( mislim da je nesto slican nasem reeferu)
pokusah da i objasnim vec vise puta, poneo i laptop da im pokazem u glavnoj posti u 27 Marta i.
Oni nemaju internet tamo i ti ne mozes da im pokazes , sta i gde je problem i da ti pomognu da ..
a tek redovi , bese moj broj 128 a oni tek obradjivali broj 80 , dbe rade , ustvari , stalno po jedna i ustaje i ide negde , pa se vrati.
ljubaznost je na nuli , osoba koja i nece da se predstavi, muska kaze , pa sve ima na internetu i zasto nemate aplikaciju na telefonu.uzalud objasnjenje da je to telefon koji se samo ovde koristi i da sve sam ranije i obavljao preko interneta.
i na kraju , a zasto umesto direktno da vrsite uplatu sa svojega racuna , ne dignete gotovinu i onda da platite
Navikao si na fine stvari, razumem :lol:
Evo @Reefer takvih muka nema uopšte :kafa:

dakle
a tek redovi , bese moj broj 128 a oni tek obradjivali broj 80 , dbe rade , ustvari , stalno po jedna i ustaje i ide negde , pa se vrati.
Kod nas telefonom prebaciš određeni iznos nekome?! U čemu je problem? Nisam skontala.

Kod nas telefonom prebaciš određeni iznos nekome?! U čemu je problem? Nisam skontala.
pre paid je srpski broj ,
u kanadi ranije je bilo , veoma brzo i uplata i prebacivanje i bilo je i sablon , sacuvan ,
danas toga nema
aplikaciju niti mogu a i necu da stavim na srpski broj, jer u Kanadi mi samo posalju kod , da potvrdim na Laptopu.
sta vise ni u Kanadi ne stavljam nacin placanja sa aplikacijama i ako mnogi to rade.
i mnogi imaju kasnije da su izgubili telefon i nestale pare sa racuna.

pre paid je srpski broj ,
u kanadi ranije je bilo , veoma brzo i uplata i prebacivanje i bilo je i sablon , sacuvan ,
danas toga nema
aplikaciju niti mogu a i necu da stavim na srpski broj, jer u Kanadi mi samo posalju kod , da potvrdim na Laptopu.
sta vise ni u Kanadi ne stavljam nacin placanja sa aplikacijama i ako mnogi to rade.
i mnogi imaju kasnije da su izgubili telefon i nestale pare sa racuna.
Meni se čini da se ti vadiš! Ne daju ti se pare.

da prebacim nekome u svetu , koristi se takozvani e banking.
uplata se vrsi na taj nacin da se posalje na njegov email , koji i je vezan sa njegovim racunom , bilo koje banke.
po prvi put , posebnim e mailom saljes mu fifru , , koju on , posle kada otvori svoj racun , potvrdjuje i ,
novac legne odmah.
a ako cesto to cinis , nema se potrebe za zastitnim fiframa, jer , je dokazano.
ovde , te placanje , te pecati , jedni , za podizanje svojih dinara , da ti da novac a onda uzima novac da se izvrsi isplata tj uplata , opet pecati , potpisuj.
ma to nije bilo u onom mracnom vremenu , koliko birokratskoga rada...

Back