bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.964
Nismo svi penzioneri ko ti i marsi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo svi penzioneri ko ti i marsi.![]()
lepi , pametni , kosu imamo , a i pqara imamoKakvi penzioneri?![]()
Pusti, matoro džangrizaloKakvi penzioneri?![]()
Evo kako je i elokventan, moj marsilepi , pametni , kosu imamo , a i pqara imamo
sve to reefer nema a ponajvise pameti
Vidi avatara? Ti i Kapetan se bacili u lov od sinoć!!!
![]()
Pun pp.Trza li šta?!
Hvalite se slobodno.
I ono malo udatih sa foruma predalo za razvod braka, toliko je Kapetan bio ubjedljiv!Pun pp.
Evo malo malo se ulogujem da brišem nepoželjne![]()
Navikao si na fine stvari, razumemdakle
Banka Posta , onak koji je namestio nov nacin rada internet banking , mora da je maznuo dobru lovu ( mislim da je nesto slican nasem reeferu)
nikako ne mogu vrsiti placanje sa svoga racuna drugom licu.
pokusah da i objasnim vec vise puta, poneo i laptop da im pokazem u glavnoj posti u 27 Marta i.
Oni nemaju internet tamo i ti ne mozes da im pokazes , sta i gde je problem i da ti pomognu da ..
a tek redovi , bese moj broj 128 a oni tek obradjivali broj 80 , dbe rade , ustvari , stalno po jedna i ustaje i ide negde , pa se vrati.
ljubaznost je na nuli , osoba koja i nece da se predstavi, muska kaze , pa sve ima na internetu i zasto nemate aplikaciju na telefonu.uzalud objasnjenje da je to telefon koji se samo ovde koristi i da sve sam ranije i obavljao preko interneta.
i na kraju , a zasto umesto direktno da vrsite uplatu sa svojega racuna , ne dignete gotovinu i onda da platite
i bi tako i svetlo zasja u pacenickoj srbiji..
Kod nas telefonom prebaciš određeni iznos nekome?! U čemu je problem? Nisam skontala.dakle
Banka Posta , onak koji je namestio nov nacin rada internet banking , mora da je maznuo dobru lovu ( mislim da je nesto slican nasem reeferu)
nikako ne mogu vrsiti placanje sa svoga racuna drugom licu.
pokusah da i objasnim vec vise puta, poneo i laptop da im pokazem u glavnoj posti u 27 Marta i.
Oni nemaju internet tamo i ti ne mozes da im pokazes , sta i gde je problem i da ti pomognu da ..
a tek redovi , bese moj broj 128 a oni tek obradjivali broj 80 , dbe rade , ustvari , stalno po jedna i ustaje i ide negde , pa se vrati.
ljubaznost je na nuli , osoba koja i nece da se predstavi, muska kaze , pa sve ima na internetu i zasto nemate aplikaciju na telefonu.uzalud objasnjenje da je to telefon koji se samo ovde koristi i da sve sam ranije i obavljao preko interneta.
i na kraju , a zasto umesto direktno da vrsite uplatu sa svojega racuna , ne dignete gotovinu i onda da platite
i bi tako i svetlo zasja u pacenickoj srbiji..
Marsi i ja predali u pošti, tamo čekamoI ono malo udatih sa foruma predalo za razvod braka, toliko je Kapetan bio ubjedljiv!![]()
pa , nema on posla valjda sa njima
Priča u praznopa , nema on posla valjda sa njima
ima neku banku i malo pa malo ide i mazdise pare od njih.
kaze , cim se vrati socijlizam ima da vam vratim ....
pre paid je srpski broj ,Kod nas telefonom prebaciš određeni iznos nekome?! U čemu je problem? Nisam skontala.
Jel jeste.Pun pp.
Evo malo malo se ulogujem da brišem nepoželjne![]()
Meni se čini da se ti vadiš! Ne daju ti se pare.pre paid je srpski broj ,
u kanadi ranije je bilo , veoma brzo i uplata i prebacivanje i bilo je i sablon , sacuvan ,
danas toga nema
aplikaciju niti mogu a i necu da stavim na srpski broj, jer u Kanadi mi samo posalju kod , da potvrdim na Laptopu.
sta vise ni u Kanadi ne stavljam nacin placanja sa aplikacijama i ako mnogi to rade.
i mnogi imaju kasnije da su izgubili telefon i nestale pare sa racuna.
Muka živaJel jeste.![]()
Cuo sam vec pocelo da se prica po forumu.Muka živa![]()
Reci mi šta, baš me zanimaCuo sam vec pocelo da se prica po forumu.![]()
dadaoh i to lepo , 50 000 dinarauz papire da je uplata izvrsena i to ide ne privatnom licu vec FirmiMeni se čini da se ti vadiš! Ne daju ti se pare.
ko koga i kako i zastoReci mi šta, baš me zanima![]()
Kazu pojavila se neka nova zenska ali ne moze da se stupi u kontakt jer je guzva velika.Reci mi šta, baš me zanima![]()