lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.908
Ne daj Bože, bankrotirala bi u kafani dajući ti mito!Ma nek daju meni moderatorsko dugmence za izbacivanje, praviće Sizifa od blata.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daj Bože, bankrotirala bi u kafani dajući ti mito!Ma nek daju meni moderatorsko dugmence za izbacivanje, praviće Sizifa od blata.![]()
Šta ti njega tako srčano braniš uvekMa nek daju meni moderatorsko dugmence za izbacivanje, praviće Sizifa od blata.![]()
Дај, самлећемо ручноa bre
niko ni da ponudi da se nesto i popije.
iiijjjebes to ovu serbiju
u ono mracno vreme u prodavnicama si mogao da sameljes kafu
a sada , nemaaaaa
a ja poneo moju , pravu kafu , ne ovo vase -divka i sta ti ja znam sta mesaju i stavljaju.
uaaaaaaa, tu je reefer kriv on i niko drugi
ne da da pijem onu pravu TuRCku kafu....
Navela sam da ima. Miješamo Frankovu, Arabiku i Grand. Štaš bolje?
Neka glasa na konkursu, reci mu.Evo nama i dobrog Parobroda![]()
Šta ti njega tako srčano braniš uvek?
Чуј ево, па ја све и закуваоEvo nama i dobrog Parobroda![]()
Reci tolerantniji, nekako lepše zvučiKako ga ja to branim? Kažem sendvičari bi ga pravili od blata kad bi samo naslutili šta bi ja radio, mlak je, mnogo im dopušta.![]()
Чуј ево, па ја све и закувао
Не пратиш фабулу радње![]()
Ти не разговараш са мном?Neka glasa na konkursu, reci mu.
Dobro, samo se stišajAma mlaaaaaak![]()
Valjda zajedno izbegavamo HumorТи не разговараш са мном?
Избегавам форуме код оне џудискиње, млого воли да брише, али вама за љубав ћу да одем![]()
Ти не разговараш са мном?
Избегавам форуме код оне џудискиње, млого воли да брише, али вама за љубав ћу да одем![]()
Ja mislim da to više ne važiPosle skokneš na konkurs za uslikane tice, tamo nema poštovani Džudas.![]()
Mješaj mala, opaaaaa!Navela sam da ima. Miješamo Frankovu, Arabiku i Grand. Štaš bolje?
Života kako si ti ovih dana![]()
Moramo odmah nešto preduzeti po tom pitanju.Dobro. Da je bolje, bilo bi bolje. Da je gore, moro bi nešto uraditi da bude kao što je sad.![]()
Moramo odmah nešto preduzeti po tom pitanju.
![]()