Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.401
Ни једна жртва није превелика итд исл...Ниси баш морао мијењати име због тога, ал ајд сад...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ни једна жртва није превелика итд исл...Ниси баш морао мијењати име због тога, ал ајд сад...![]()
Ne mrsiТо су сујетне глупости, неко те лично увреди ти га банујеш, него шта раде када читава група назове другу групу усташама.
То су противзаконите ствари. Крстарица и одговорно лице попије тужбу, а старкса или ђавола заболе туки....
To oko imena nikako da prebolimНиси баш морао мијењати име због тога, ал ајд сад...![]()
Ни једна жртва није превелика итд исл...![]()
Prozima se kroz recenice neka zamerka upucena na moju adresu, kandaКако диван начин да се каже како те заправо боли к.
Кутија, наравно.![]()
То је била моја дужност да радим!Ако те се на 40 дана Крсте сете, сете се...![]()
A citati ostaju, pa ti vidiСве и да јесте, то је краткотрајно, мање од 15 минута, а толико ћеш већ отрпјети.![]()
Od te rabote nema nistaЈош само да ми опросте што су ме крмачили...![]()
Што се тиче цитата, могу изјавити само:
Нисам ја написао да то нисам написао, ја сам само написао да нисам написао да сам то написао.
(Ако се неком моду који ово прочита заврти у глави, јбг, то је због вишка слободног простора у истој.)![]()
Јесте, али ту и ако му се случајно омакне нешто паметно, модови не знају да ли је баш он рекао да то није рекао, или није рекао да је рекао да то није рекаоA citati ostaju, pa ti vidi![]()
Нису у моди, ал још су на слободиModovi vise nisu u modi
Od danas se preslo na visu instancu
![]()
Modovi su na ovoj stranici dobili na publicitetu nestoЈесте, али ту и ако му се случајно омакне нешто паметно, модови не знају да ли је баш он рекао да то није рекао, или није рекао да је рекао да то није рекао![]()
Za vise informacija her @Majstor ŽivotaА је л’? Нисам у току. А ни у винклу.![]()
Kako ko kako kad kako gdeНису у моди, ал још су на слободи![]()
Наравно. Шта ту има нејасно?
Него... Сад ми пада на памет и могућност да откуцам нешто да навучем мода да ми то преправи како би ме други мод казнио за тај преправак.![]()
Ionako si loncic bez drske sa avataraМогу ме ухватити за Кутију, кад год је Пароброд у луци.![]()
Ето, јел сад јасније зашто сам мењао име.Могу ме ухватити за Кутију, кад год је Пароброд у луци.![]()
Sve se vrti opet oko one babe kako god se ti zvaoЕто, јел сад јасније зашто сам мењао име.
Стално се неко хватао за мене![]()
Mogu samo da iskritikujem forum zbog neuvidjavnosti prema tvom kadru (avataru)Ако ти је до безобразлука, прогуглај мало какву дршку имају ти „лончићи” па поцрвени кад видиш колико тога није стало у кадар.![]()
Sredi avatar da se ceo loncic vidi sa sve drskom, nemoj se brukas sa ovom slickomЏаба завирујеш, слика је 2D.![]()
Mars Zemlja?Patnja ti je drugo ime
Otisao mars?