Kafić Demonstracija “sile” na forumu

То су сујетне глупости, неко те лично увреди ти га банујеш, него шта раде када читава група назове другу групу усташама.

То су противзаконите ствари. Крстарица и одговорно лице попије тужбу, а старкса или ђавола заболе туки....
Ne mrsi :kafa:

Што се тиче цитата, могу изјавити само:
Нисам ја написао да то нисам написао, ја сам само написао да нисам написао да сам то написао. ;)
(Ако се неком моду који ово прочита заврти у глави, јбг, то је због вишка слободног простора у истој.) :mrgreen:

Modovi vise nisu u modi :lol:
Od danas se preslo na visu instancu
:mrgreen:

A citati ostaju, pa ti vidi :lol:
Јесте, али ту и ако му се случајно омакне нешто паметно, модови не знају да ли је баш он рекао да то није рекао, или није рекао да је рекао да то није рекао :mrgreen:

Јесте, али ту и ако му се случајно омакне нешто паметно, модови не знају да ли је баш он рекао да то није рекао, или није рекао да је рекао да то није рекао :mrgreen:
Modovi su na ovoj stranici dobili na publicitetu nesto :lol:
Nije ovde uobicajena praksa ta :mrgreen:

Наравно. Шта ту има нејасно?
Него... Сад ми пада на памет и могућност да откуцам нешто да навучем мода да ми то преправи како би ме други мод казнио за тај преправак. :mrgreen:

Nece tebe, vraga uhvatiti ni armija modova :rotf: sve trceci nista nisu napravili :lol:

Back