lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.896
To ja tebi i Simi u jednoj poruci, da ne trošim papir. Znaš šume, prašume i ono...Ko koga da budi, nista meni nije jasno ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ja tebi i Simi u jednoj poruci, da ne trošim papir. Znaš šume, prašume i ono...Ko koga da budi, nista meni nije jasno ...
Ne znam. Niti me zanimaTo ja tebi i Simi u jednoj poruci, da ne trošim papir. Znaš šume, prašume i ono...
Idi odmori za zurku ondaNevrijeme se približava. Koja čudna boja neba?! Kao oblak prašine da dolazi!
Odoh malo da spavam. Valjda će Lagreta napraviti večeras kakvu žurku za rođendan?!![]()
Kad je niko ne zove,ona se samopozove.Idi odmori za zurku onda![]()
Velika ti rupa.U sredini, ova rupa.![]()
Pričajte sa njim.
Ovaj covek opet prica sam sa sobom
Lapsi, sta da radimo?![]()
Simo, ocekujem od tebe da se popravisKad je niko ne zove,ona se samopozove.![]()
Ja sam rođen perfektan.Simo, ocekujem od tebe da se popravisrad na sebi, ovo ono
![]()
Na margini si ovde.Ja sam rođen perfektan.![]()
Nisu rupčage od kafana moj nivo pa zato.Na margini si ovde.
Cujem moj drug Zivota zaglavio opet zbog tebe, a to mi se uopste ne svidja
![]()
Ti znas da si ovde uvek dobrodosao. Ne izvrci pricuNisu rupčage od kafana moj nivo pa zato.
Imaš loše drugove,biraj bolje društvo.
Nisam zainteresovan.Ti znas da si ovde uvek dobrodosao. Ne izvrci pricu![]()
![]()
Imas uvek izbor: Lapsicana bircus - lokal za medalju 🎖Nisam zainteresovan.![]()
Ta me rupčaga još manje zanima.Imas uvek izbor: Lapsicana bircus - lokal za medalju 🎖![]()
Katastrofa, ne čiste lokal, zadimljeno, kelnerice brkate sa malim sisama, treš muzika.Imas uvek izbor: Lapsicana bircus - lokal za medalju 🎖![]()
A ne znam SimoTa me rupčaga još manje zanima.
Ti si bio tamoKatastrofa, ne čiste lokal, zadimljeno, kelnerice brkate sa malim sisama, treš muzika.![]()
Ušao i pobegao kad sam video kaki su.Ti si bio tamo?
Dva budem iskrena, nije ni mene tamo duze biloUšao i pobegao kad sam video kaki su.![]()
Svratim samo da podbodem par pacijenata i odem.A ne znam Simomozda nisi kafanski covek
Svratis samo na kafu, to je ok..![]()