totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.930
a jesi svaki jutro tako ili?Ohoho.. bludna od 5:00.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jesi svaki jutro tako ili?Ohoho.. bludna od 5:00.

štaeovo kumpirići i kebab?Misitće, trenutno ne pijem vino.
Pogledajte prilog 1782877
uvalit ćeš mi jezikZini da ti kazem
![]()

Grčki giros.štaeovo kumpirići i kebab?
nema lepinjeGrčki giros.
Ma ima, to je klasična giros pita, možda se ne vidi najbolje.nema lepinje
Мртви устаните да ми легнемоČemu to?! Surovo...

Ne znam kome se obraćaš, mrtvi ne mogu da te čuju (jer su mrtvi) a mi smo ovde živi, zasad. Svako dobro.Мртви устаните да ми легнемо![]()
Ne znam kome se obraćaš, mrtvi ne mogu da te čuju (jer su mrtvi) a mi smo ovde živi, zasad. Svako dobro.

Nisam ja uopšte nikakav imperator, ne znam odakle ti da netačna dezinformacija. Ja sam samo običan, normalan, svakodnevni čovek, sa enormnim bogatstvom doduše.Jesi Imperator, svaka ti čast.![]()
Ne pominji mi je, pokušao sam da se ubijem zbog nje. Ne šalim se.Smirite se vas dvojica ako dođe @bird again oteraće vas nazad u ćacilend.
Izkljucaćeti to malo mozga brdiNisam ja uopšte nikakav imperator, ne znam odakle ti da netačna dezinformacija. Ja sam samo običan, normalan, svakodnevni čovek, sa enormnim bogatstvom doduše.
Ne pominji mi je, pokušao sam da se ubijem zbog nje. Ne šalim se.
I ja nikada nisam ni kročio u tzv ''ćacilend'' (normalni ljudi i normalne naste kažu pionirski park), ne znam o čemu pričaš. Uozbilji se.
Nikako. Sada kad je normalna nastaIzkljucaćeti to malo mozga brdi
imamo jos lepsu povezanost
.
što,tebi se baš ide na neku? Mladost-ludost hehehe šalaaaa xDD Srdačan pozdrav.Nisi se uopste unormalioKoliko ja znam, skoro uvek NEGDE ima neka žurkica hehe xDD ali ja nisam na njoj trenutno, ''mator'' sam za takve stvari xDD da se našalim ja malo![]()
što,tebi se baš ide na neku? Mladost-ludost hehehe šalaaaa xDD Srdačan pozdrav.

Nemam pojma, jedino da neko priprema neko iznenadjenjeИма нека журка?

Barem se trudim. Prekini da me povređuješ.Nisi se uopste unormalio![]()