lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.397
Koji? Jugo ili Garfo?macak
i sto je najvaznije ne ispusta iz usta plen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji? Jugo ili Garfo?macak
i sto je najvaznije ne ispusta iz usta plen
Ne kljucka, lije ko iz bokala. I ne misli da stane!Al kad onako kljucka u prozor, oće padaju roletne.![]()

Pa šta ćeš nam onda?Ja i nemam sise, šta lupetaš?
Prskanje nije dosadno, bre.Ovde samo prska, dosadno.![]()
a lako je tebi , ti samo promenis periku i suva ti celandaIh, malo kiše nikome ne smeta. Naročito kad ne pada.![]()
Kljuca iz bokala? To kao lisica i roda?Ne kljucka, lije ko iz bokala. I ne misli da stane!
ali ti jesi ker...ovacNije @marsijaner ker, iako je komunjalac.
Nije, ko je navikao sam da se održava!Prskanje nije dosadno, bre.

ko , jel reefer kucka po tudjim prozorimaAl kad onako kljucka u prozor, oće padaju roletne.![]()
jaka 4 , a to ti je zbog onih inJeckinja za koronuKao što je istina da imam bolje sise od lapsi&tičica.
ko , jel reefer kucka po tudjim prozorima
ma , manijak blokovski

ma, treba ga vezati za njegovo drvo , dok nako cuci i piski i da ga kisa ..kljucaNije ni Reefera da pustiš napolje.![]()
Ovako više ne ide, ko će pristaviti kafu?

Za mene, tebe Žile i Marsija.ma neki avlijaner, macak se dohvatio i opaKoji? Jugo ili Garfo?
Pa i ti samoruki vole da se prskaju.Nije, ko je navikao sam da se održava!![]()

Nelupaj amerikanacjaka 4 , a to ti je zbog onih inJeckinja za koronu
joooj kak si volio fajzerovku
Ja se ušuškao, milina.Nije ni Reefera da pustiš napolje.![]()
Jesam, ali moja maca je neljubazna.ma neki avlijaner, macak se dohvatio i opa
napravljen lep skec
ako si ikada imala macu , onda su to dogodovsine i za smejanje i uzivanje na njihovo ponasanje
Upravo završavam kafu, sledi puž sa sirom iz lokalne pekare.Za mene, tebe Žile i Marsija.
Rifetu![]()
e popih moji kafu , pravu , donesene iz TorontaOvako više ne ide, ko će pristaviti kafu?
Da, znamo, planinske pume sa kube jele, ti čekao da se iske*ajue popih moji kafu , pravu , donesene iz Toronta
ne , ovo ovde sto se naziva kafa