totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.680
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Rip Kirbija.ovo je posao za poirota!

na života će se već nekako izvući, prepali smo se za tebeZelim da znam ko je naudio mom najboljem drugu Zivoti![]()

Kako misliš naudio? Ma napio se sinoć. Ispao iz takmičenja. Nije ništa osvojio. Ja sve nagrade pokupila.Zelim da znam ko je naudio mom najboljem drugu Zivoti![]()

Ulizice!na života će se već nekako izvući, prepali smo se za tebe![]()
begaj breUlizice!![]()
Ja sam mislio da si ti na mojoj strani,da smo mi nasi.A i ti si dio ove ekipe?! Ako, ako. Imam ja municije.![]()

Neće tebegaj bre

Ja sam svoja. Ne volim čopore.Ja sam mislio da si ti na mojoj strani,da smo mi nasi.![]()
Vidis da sam se navikla i jana života će se već nekako izvući, prepali smo se za tebe![]()

Ne obmanjuj novog gosta, vec ga usluzi kako i dolikujeJa sam svoja. Ne volim čopore.

Ni jata.Ja sam svoja. Ne volim čopore.

Popij, ostalo od ŽivoteNije valjda da su i Zivotu utamnicili.
Ovaj caffeclub postaje rizicno mesto.![]()
Ovako:Kako misliš naudio? Ma napio se sinoć. Ispao iz takmičenja. Nije ništa osvojio. Ja sve nagrade pokupila.![]()
Hvala.Popij, ostalo od Živote![]()
Za Rip Kirbija.
Nema toga ovdje. Ima kod mene u bircusu. Lapsikana bircus. Večeras karaoke. Snimi songić i pošalji.Hvala.
Jel ima veceras neka Zurka,Takmicenje,Veselo vece,Cestitke i pozdravi ili nesto slicno.![]()
Mozes nesto popiti ovde. Sta zelis?Hvala.
Jel ima veceras neka Zurka,Takmicenje,Veselo vece,Cestitke i pozdravi ili nesto slicno.![]()

Može sa YouTubePa zar ovo nije Lapsikanin bircus,gde sam ja ovo izgleda da sam promasio bircus.
Jel moram ja da pevam ili moze neki You Tube.
To je onaj sendvicarski preko putaPa zar ovo nije Lapsikanin bircus,gde sam ja ovo izgleda da sam promasio bircus.
Jel moram ja da pevam ili moze neki You Tube.

Nisam ja niko. Pitala i poslužila na račun kuće.Mozes nesto popiti ovde. Sta zelis?
Prvi put si ovde niko te nije to pitao![]()

Ne vrijeđaj. Ja sendvičar nisam.To je onaj sendvicarski preko puta![]()