bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.746
Sta si posluzila gospojice?Nisam ja niko. Pitala i poslužila na račun kuće.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si posluzila gospojice?Nisam ja niko. Pitala i poslužila na račun kuće.![]()

To su ti gostiNe vrijeđaj. Ja sendvičar nisam.

Ostalo na dnu flaše visikića. Života popio sve.Sta si posluzila gospojice?![]()
Tom me ne vrijeđa. Sime sam se riješila. Jugo i Garfo ne dolaze.To su ti gosti![]()
Jugo ti se sa Zivotom druzi sadaTom me ne vrijeđa. Sime sam se riješila. Jugo i Garfo ne dolaze.

@Casual Observer zove te lapsi u njen Lapsicana bircusTom me ne vrijeđa. Sime sam se riješila. Jugo i Garfo ne dolaze.

Moram onda 2 flaše da pošaljem u zatvor. I Jugo voli da potegne.Jugo ti se sa Zivotom druzi sada![]()
A za mene te bas bilo brigaMoram onda 2 flaše da pošaljem u zatvor. I Jugo voli da potegne.

Lako je za tebe. Mrvica ima uvijek po podu. Zla si.A za mene te bas bilo briga![]()

A zašto si bio ljut?Pozdrav svima. Rešio sam da vam pružim još jednu šansu. Svako dobro.

Jer me niste shvatali zaozbiljno. Nadam se da će se to promeniti. Srdačan pozdrav.A zašto si bio ljut?![]()
Dobar predlog. Evo neke muzike. UživajmoZasto ne pustite neku muziku,pa vikend je.![]()
Pazićemo te. Kao malo vode na dlanu.Jer me niste shvatali zaozbiljno. Nadam se da će se to promeniti. Srdačan pozdrav.
Hvala puno. Radujem se uspešnoj saradnji i srdačnom druženjuPazićemo te. Kao malo vode na dlanu.

Ne stigoh da pokazem ni pola uocenih blamiranja #Karen nakon pokusaja da koristi svoj....prazan prostor izmedju usiju, a vec ima novih...Da.
Da.
Pokazao bih samo o kakvom karakteru se radi:
...pa je resilo da, opet, omalovazi i Twitter i Instagram."sve odgovore imaš na Wikipediji, a što nemaš tamo može i ChatGPT."
A da nije tog Twittera i Instagrama, ne bi imali slike i videe sa aktuelnih protesta niti znali brojnost naroda na njima...Jedan odapinje YouTube, drugi gađa Tviterom, treći neustrašivo maše Instagram sabljom...
https://forum.krstarica.com/threads/demonstracija-sile-na-forumu.1024412/post-51534684
lepo drustvance, sve s'kolca i s'konopca...Tom me ne vrijeđa. Sime sam se riješila. Jugo i Garfo ne dolaze.
Tu sam.Где сте??
a de je to tuTu sam.
U ovoj osadnoj Ticinoj prčvarnici.a de je to tu