Срб-ин
Aktivan član
- Poruka
- 1.341
Како се то могло десити у милој вам 'рватској?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta je bre ovo vise...ovaj skocio u bazen bez vode!!!!
Poreč: Dječak iz Srbije teško ozlijeđen na toboganu
Jučer kasno popodne 14-godišnji dječak ozlijedio se na bazenu u Poreču kad se poskliznuo na zatvorenom toboganu i pao u bazen bez vode.
Četrnaestogodišnjak iz Srbije, koji je s majkom i bratom na ljetovanju u Špadićima, teško je ozlijedio glavu na vodenom toboganu na porečkoj plaži Naftaplinu, izvijestila je danas istarska policija.
Nesreća se dogodila jučer u 18,50 sati kada se dječak s bratom i prijateljem penjao na akvagan iako je bio zatvoren i ograđen. U igri se u jednom trenutku poskliznuo i otklizao u bazen bez vode, pri čemu je udario glavom te je zadobio kontuzije mozga.
Dječak je zadržan na liječenju u pulskoj Općoj bolnici. Stanje mu je stabilno i život mu nije u opasnosti. (H)
http://www.monitor.hr/clanci/porec-djecak-iz-srbije-tesko-ozlijeden-na-toboganu/22663/
uf al ste se raspisali...
u RH dolazi u toku ljeta oko 10 miliona turista...jednom od njih je od budala i vandala (koji ce za to odgovarati) razbijen auto...statisticki gledano, to je nula...u poredenju npr. sa Italijom gdje svaki peti turist biva okraden, ili sa arapskim zemljama gdje svaki treci biva prevaren...a, susjedi nam napravise na ovom forumu pravi srpski tsunami...![]()

10 miliona turista????
I vi pored 10 miliona turista (recimo da svaki ostavi u Hrvatskoj po 100 evra to mu dođe milijarda) dužni preko 50 milijardi evra?!?!?!
Pa gde ste samo straćili te pare???![]()
...da ali,
zasto ovog decaka (srbina) nisu upozorili da ne sme da se kupa u bazenu bez vode?!![]()

Točnije Hrvatsku je prošle godine posjetilo 11 milijuna turista, koji su ostvarili oko 57 milijuna noćenja, a zarada je bila oko 7 milijardi eura.
A sad gdje smo 'straćili'....pa čuj, živi se i troši se, nešto se stavlja na stranu za crne dane i tako...
pa dobro dal si ti normalan ? (nije uvreda,vise onako pitanje u sali,cisto da dam na znacnosti tome,koliko si ga preterao sa cifrom)7 miliardipa dobro dal si ti normalan ? (nije uvreda,vise onako pitanje u sali,cisto da dam na znacnosti tome,koliko si ga preterao sa cifrom)
Hrvatsko primorje
Pušteni vandali iz Dubrovnika
DUBROVNIK - Istražni sudija Županijskog suda u Dubrovniku Zlatko Vranješ saslušao je juče trojicu mladića iz Župe dubrovačke koji su osumnjičeni da su iz mržnje demolirali automobil beogradskog advokata Branislava Popovca. Reč je o mladićima iz Plata Ivanu Račiću (21), Igoru Marinoviću (22) i Jozi Salvatore - Nardeliju (24). Oni su priznali da su učestvovali u demoliranju „pežoa 407“ SW beogradskih registarskih oznaka i upravo zbog tog priznanja, sudija je zaključio da zadržavanje nije potrebno i pustio ih da se brane sa slobode
******* U PITANJU SU BILI SAMO SRPSKI TURISTI,koji mogu biti zajebavani u Croatiji po defailtu i nikom ništa..
Hrvatsko primorje
DUBROVNIK - Istražni sudija Županijskog suda u Dubrovniku Zlatko Vranješ saslušao je juče trojicu mladića iz Župe dubrovačke koji su osumnjičeni da su iz mržnje demolirali automobil beogradskog advokata Branislava Popovca. Reč je o mladićima iz Plata Ivanu Račiću (21), Igoru Marinoviću (22) i Jozi Salvatore - Nardeliju (24). Oni su priznali da su učestvovali u demoliranju „pežoa 407“ SW beogradskih registarskih oznaka i upravo zbog tog priznanja, sudija je zaključio da zadržavanje nije potrebno i pustio ih da se brane sa slobode
******* U PITANJU SU BILI SAMO SRPSKI TURISTI,koji mogu biti zajebavani u Croatiji po defailtu i nikom ništa..

Hrvatsko primorje
...da ali,
zasto ovog decaka (srbina) nisu upozorili da ne sme da se kupa u bazenu bez vode?!![]()

Pa nije baš nikom ništa - podaci su poznati sudu, huligani će dobiti prijavu, kraj priče.
Za ovakve stvari nema zadržavanja u pritvoru duže od dan-dva.
Prvo to nisu momci,negoHULIGANI I BANDA RAZBOJNIČKA!
Drugo ja nism pisao šta će biti s NJIMA,jer me za vaše ubojice baš briga,nego za naše SRBE DA U LJEPU VAŠU VIŠE NE IDU!
a vi se držite vaših "momaka: i neka su Vama živi i zdravi i dabogad i tebi ulupali auto a ti bio zadovoljan što nisi i ti dobio po pičci.
Pa napisao sam huligani, šta pizdiš.
Jesi ti neki hrvatski Srbin iz Beograda kad si tako pogođen ovim?
Pa napisao sam huligani, šta pizdiš.
Jesi ti neki hrvatski Srbin iz Beograda kad si tako pogođen ovim?
NEMOJ DA VREĐAŠ !
ZA MENE JE UVREDA KADA ME POREDE SA HRVATIMA!

Dragoshe - LEGENDO !!!!!![]()

i dodik je rvat,on je jako friski "srbin",did mu je jos bija rvat,cale pravoslvac,a dodo vec srbenda...ima takvih puna republika sumska..
NEMOJ DA VREĐAŠ !
ZA MENE JE UVREDA KADA ME POREDE SA HRVATIMA!
ajde dobro... Nego, pazi ovu vijest od prije 6 mjeseci, upravo iz tvog voljenog Belog Grada. Izvini mlada damo,NE POSTOJI HRVATSKI SRBIN!!!!!!!!
POSTOJI SAMO SRBIN!
A STO SE NAZIVI TERITORIJA MENJAJU TO JE PRIRODNO,ALI JEDNOM SRBIN UVEK SRBIN!
PA MAKAR BIO I PREDSEDNIK HDZ-a!

А да дођеш ти мало до нас...па да видиш ко је чији..
Само се знате курчити преко форума..када дођете у БЛ ко мишеви бежите.
stoga miran budi...Zadnji put kad krenusmo prema BL koferi su se u panici pakovali, o nejači goloruka.stoga miran budi...
Dubrovnik su granatirali Srbi, tamo su ljudi ginuli, a koje opravdanje pašaluk ima da ponudi za ovakve događaje?
Nego... Dubrovnik je granatirao bash taj advokat? 
Sat kasnije pronašli su SVA STAKLA na vozilu razbijena, a kompletna oprema Hrvatskog radija vrijedna oko 15.000 eura je nestala.