Demokratski biseri......da se malo podsetimo..

• Začetnik teme Začetnik teme Kohen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
opanak:
Jedan od zescih bisera, da ponovim jos jednom
Gradonacelnik Bogdanovic, emisija Poligraf B92, na pitanje novinara i voditelja J Cosica, zasto nije prijavio benzinsku pumpu koju poseduje kod hale Limes, Bogdanovic odgovara da je to zenino i da se na nju vodi i sta ja imam sa zenom, novinar nastavlja, i stan preko sto kvadrata, Bogdanovic, i to je zenino, Cosic, znam vi sa zenom nista nemate...............

Hehehehh... dodas jos i Nedu A., pa Karanovic-mirodjiju i dobijes takvu odvalu da se upiskis...

opanak:
Jedan od zescih bisera, da ponovim jos jednom
Gradonacelnik Bogdanovic, emisija Poligraf B92, na pitanje novinara i voditelja J Cosica, zasto nije prijavio benzinsku pumpu koju poseduje kod hale Limes, Bogdanovic odgovara da je to zenino i da se na nju vodi i sta ja imam sa zenom, novinar nastavlja, i stan preko sto kvadrata, Bogdanovic, i to je zenino, Cosic, znam vi sa zenom nista nemate...............

Да, а стан му је у мом крају, у новој суперлуксузној згради на углу Јованове и Доситејеве улице, где квадрат кошта најмање 3000 евра... Па јесте стварно ко још има нешто са сопственом женом? :roll:

Kada je g-sin Tadic radio one bazene na Tasu u emisiji Bg program, hvaleci se o ispunjenju planiranog pre roka, naznacio je da je u mladosti bio vaterpolista i muzicar.
Sad postavlja se pitanje na osnovu tzv uspesne vaterpolo karijere, koji je instrument bio u pitanju, prva violina, prva truba ili bubnjevi.................

Seca li se ko poslednje izborne kampanje Demokrata i srodnih im partija?
Ja cu uopsteno, nemam vremena, ali, od njihove najezde na svinjce, kokosinjce, stale.....nije se moglo ziveti. Secam se Rasima Ljajica:)
Taj je obilazio Rome, pa prikazu blatnjavu romsku mahalu, on u cipela koje sljaste, gazi po blatu, prica nesto s romima, a izraz lica mu govori da samog sebe psuje, kamoli stogod drugo......
Ipak, najveca odvala je bila kada je kandidat "Otpora" (ime dodajte, ne secam se vise) usao u jednu stalu. Stala lepo sredjena (valjda su se najvali ranije, a mozda je domacin pedantan) a on zagleda rogatu marvu, kao da je nikad pre nije video.
I, tako nekako dodje do jednog goveceta, zagleda, mazi, zaviruje, pa ce u jednom momentu: Kako je lepa ova KRAVA, na sta ga je pratilac munuo u rebra: Nije kravo nego VO.........
Bilo je to u stampi danima:)
Poneki su brojali jaja, kokosija naravno:)

Strela:
"У просеку сви једемо сарму" - Кори Удовички

A nije to ona patentirala.
Ona je patentirala da prodaš stan da bi platio struju pa da živiš u manjem.
Igrom slučaja sam pazario neke računarske komponente kod lika u zgradi gde je dotična živela.
Morala se pokazati lična karta ovlašćenim licima.
Tada je bila na funkciji.

"Против Богољуба Карића борио сам се пет година, а против СРС спреман сам да се борим наредних 30" - рекао је Млађани Динкић, звани Зоро осветник, гитариста и министар финансија

Back