Demokrate totalno unistile srpsku vojsku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sumadija.4.Ever:
Dobro, unistili su vojsku. PA ako ih narod bira, nije nista drugo ni zasluzio !

Kako stvari stoje, i siptari na kosovu cu za par godina imati jacu vojsku.

U vezi 250 Tenkova: sasvim dovoljno za beogradski pasuluk.

Za prodaju T55 Tekova: Srbija hoce supermoderne tenkove, posto je srbija mnogo bogatija od slovenije, hrvatske, makedonije i albanije, prodace svoje T55 dok ih ovi drugi modernizuju. Pa ako su vec krenuli, neka i prodaju ove ostale M84. Posto siptari na kosovu zbog prodaje droge poseduju mnogo novca, mogli bi nasi demokrati te tenkove za 1000 Evra po komadu njima i prodati, i onako i tako vec saraduju zajedno.

A ja cu da se odreknem tih srbo-turbo-demokraskih-kapitalista i uzeti konacno nemacko drzavljanstvo, i pored toga sto mrzim nemce, ali ce mi biti sa nemackim pasosem lakse da se iselim u kanadu, a i ako dodem nekad u srbiju bicu kao nemac covek prvog reda koji stoji izvan zakona, dok srbi u sopstvenoj drzavi nevrede ni za kur.ac .

То је ја мислим најпаметнији одговор на ову тему који сам прочитао.

ТНикола:
Е није ваљда да ће смањити на само 15000 војника, па БиХ има 12000+неколико хиљада који обављају уско везане послове или су почасна гарда и сл. Испада да БиХ која је мања, изашла из рата, сви су за демилитаризацију... има више војника и која ће како се мени чини бити и боље опремљена. Тако да дођемо на то да ће Србија имати најнеспремнију војску у окружењу, далеко неспособну да је одбрани од било какве опасности. Ако је то тачно онда ја немам ријечи.

pa uporedi hrvatsku sa oko 4 milijona stanovnika i njihovu vojsku sa ostatkom srpske reformirane tadiceve vojske i sve je jasno.
Tadic definitivno nemoze biti srbin, on je verovatno hrvat, definitivno nije srbin ! Mozda sebe smatra katolickim srbinom, ko zna sta je on u pravu i za koga radi. Jedno znam sigurno: definitivo radi protiv pravoslavlja i protiv srbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back