Jadranka74
Početnik
- Poruka
- 40
Moja majka je pila Largaktil i za vrlo kratko vreme od mozda jedno 10-15dana se skoro preporodila.Taj lek joj je ukinut jer je od njega imala jake drhtavice nogu i ruku pa je doktor njega zamenio Leponexom.Sada je sasvim dobro u smislu da su se agresija i jos neki segmenti demencije skoro povukli.Potpuno druga osoba sa kojom se moze lepo razgovarati bez nervoze,svadje,bez agresije.Ona je imala i taj problem sto je mnogo lagala i izmisljala.Neki ljudi imaju halucinacije i pricaju sa zamisljenim likovima a ona je uzasno mnogo lagala pa je i to mozda neki vid halucinacije kad zamislja da se nesto dogodilo a ustvari nije.Oba navedena leka su korigovala i ovaj problem.
Te paranoje, halucinacije su dio ove bolešture. Šta mama sve nije vidjela i čula eeee

Još davno, obećala sam mu da će biti zadovoljan ispraćajem
 Još davno, obećala sam mu da će biti zadovoljan ispraćajem 
 .Da li zna neko koliko kosta exelon flaster, da li ide na recept itd.
 .Da li zna neko koliko kosta exelon flaster, da li ide na recept itd. 

Cera je dete pa naravno lepa,baka tj.moja majka dobila rumenu boju u licu od preparata gvozdja,malo se popravila i ugojila,sveze ofarbana kosa i frizura koju joj ja odrzavam a jaaa???KUUUKKUUU!!!Zuta ko limun u licu,podocnjaci ko burici za rakiju,usahla ko tetka pred menopauzu!!!
Cera je dete pa naravno lepa,baka tj.moja majka dobila rumenu boju u licu od preparata gvozdja,malo se popravila i ugojila,sveze ofarbana kosa i frizura koju joj ja odrzavam a jaaa???KUUUKKUUU!!!Zuta ko limun u licu,podocnjaci ko burici za rakiju,usahla ko tetka pred menopauzu!!!

Pitam je...Gde si baba?Sta radis?A ona ozbiljno odmahuje rukom i kaze:CUTI OSLUSKUJEM SVOJ ORGANIZAM!!!!
Pitam je...Gde si baba?Sta radis?A ona ozbiljno odmahuje rukom i kaze:CUTI OSLUSKUJEM SVOJ ORGANIZAM!!!! Baku već imaju, tako da priji želim da dam prostora da se razmahne
 Baku već imaju, tako da priji želim da dam prostora da se razmahne