Kod nas jedna nova situacija,deda izgleda vise ne ume sam da se okupa.
Kazem mu danas posle rucka kad popijemo kafu kupanje,deda kaze dobro.Popismo kafu i odoh da mu spremim vodu,sve redovno sto radim,deda udje u kupatilo,posle 10ak min izlazi i vidim odmah da se nije ni okupao,pokusah da ga vratim nazad da se lepo okupa,a on se ukopao i ni makac ni levo ni desno ni napred ni nazd,stao u mestu i ne mrda,okupao sam se,oprao sam kosu,necu,deda moras da se okupas,necu,i poce da ide prema kuhinji,gde ces deda, u sobu,tu je kuhinja,krenu on prema kuhinji stigne do vrata i poce da se vraca,ajde deda u kupatilo da se okupas,necu,odvedem ga u njegovu sobu i odem da pripremam vodu ponovo,ovog puta zamolim muza da pomogne,posto ima malo grublji glas sad mu kaze na kupanje,i deda konacno ode da se kupa,muz je dvatri puta proveravao sta radi,vise se igrao sa vodom nego sto se stvarno kupao.
Sad imam zahebanu situaciju,muz nece i ne moze da ga kupa,a ja opet ne mogu jer je Lela u nekoj ludoj fazi kad nece da se odvoji od mene ni na sekundu,odma krene da vristi ako ja udjem u kupatilo i ona bi odmah za mnom a to je nemoguce,ni muz ne moze da je smiri,samo hoce da bude pored mene.A iskreno neznam ni da li bi neka zena htela da ga kupa,imam opravdan razlog sto verujem u to.
kako cu u tome uspeti neznam,jer njemu je neophodno redovno kupanje,sad jedino sto mi preostaje to je da cekam da dete zaspe i da onda idem sa dedom da ga kupam,a u to vec ne mogu da ga ubedim,pokusala sam par puta i nije vredelo,mislim na kupanje u 22h