Hvala svima na lepim zeljama

Birdie vidim da imas iste probleme koje sam ja imala na pocetku sa mojom mamom i da se tesko nosis sa tim

Sve to sto radi tvoj tata radila je i moja mama...
Posle silnih muka saznala sam da je kuca kojoj hoce da ide njena rodna kuca..
Halucinacije su bile povecane posle gledanja tv-a,,
Probaj da promenis temu i da pricas o nekim sitnicama koje on zna ...price iz njegovog detinjstva ili proslosti koje se seca..Meni je mnogo pomoglo sto sam mami pored svih lekova dala i Bromazepam od 3 mg..Probaj od 1.5mg da vidis da li ce se smiriti..Jer ni moja majka nije reagovala na terapiju onako kako su ocekivali lekari.
I ona se zanosila i bila dezorijentisana...Sve ostalo sto pises je normalan tok bolesti samo ga mi moramo tako prihvatiti..I ako su to nasi roditelji od kojih smo uvek ocekivali paznju i podrsku toga vise nema

Sada smo mi njima potrebni isto kao sto bi malo dete ucili da hoda i da ne dira opasne stvari po kuci...

Ja jos uvek pronalazim stvari po kuci koje je moja pok.majka sakrila

I toliko se obradujem kada ih nadjem a tako mi je sada sve to zabavno i tuzno..
Nedostaje mi i ako sam imala toliko problema sa njom...
Kada sam pri kraju njenog zivota sve prihvatila i pocela sa njom da se igram i pricam koje kakve gluposti bilo je mnogo lakse i zabavnije nego dok sam se sa njom ubedjivala i pokusavala da radim ono sto je normalno...
Naj neverovatnije je to sto se na samrti dozvala pameti i vodila tako neobican razgovor ..A poslednje reci koje mi je uputila bile su - Tako te puno volim

Tog trenutka su sve moje muke i trud oko nje bili nagradjeni za ceo zivot

Ala sam postala njanjava ...a

Zato sam sada tako spremna za oca jer znam da to nije covek koji me je voleo najvise na svetu nego neka bolesna dusica kojoj treba moja ljubav