E,kod mene isto haos!Nakon intervencije strica,oca sam vratila kuci iz Doma!Sobzirom da am morala na put,imala sam zakazano kod sudije u Nemackoj bas povodom mog oca i nisam to mogla odlagati,stric se svesrdno ponudio da on bude kod njega!Kao nije njemu njegov brat tezak i moze biti kod njega koliko hoce,jer sam rekla da cu se zadrzati sigurno dve nedelje!I tamo me je cekalo iznenadjenje od drugog strica koji zivi u Nemackoj nekih 35km od mog oca.Posto je otac od januara do maja,kada sam ja otisla po njega bio po raznim bolnicama,bankovna kartica mu je bila kod strica,Boze moj da mu je neko ne ukrade!Odem u banku,trazim glavnog,i imam sta da vidim!Zaredio covek svaki dan po 300evra na bankomatu,te je podigao 4700evra!!!A mom ocu nije otisao u posetu ni jedan put,jer radi pa nema vremena!Otac mi nije imao sta presvuci kada sam dosla po njega,vec je bio u bolnickom!Sad mi je jasno sto me je stric odvracao od mog dolaska kada sam rekla da hocu oca da vidim,a on mi kaze,da je ovaj u nekoj banji na Svajcarskoj granici!Kada sam ga pronasla,bio je 45km od svog mesta a ne 600km dalje!
Uglavnom,zovem iz nemacke da cujem kako mi je otac,i kazem da u ponedeljak uvece krecemo,da smo u utorak u Srbiji!Stric kod koga je otac,kaze nema problema!Da bi u utorak alarmirali moju cerku gde sam,sto me nema,ocu je pozlilo,ne moze na noge!A ja negde u Madjarskoj!Pa vodite ga lekaru,kazem,ma ne to je moj posao,da hitno dodjem,kako znam i umem!Sta se desilo

cu jeste pozlilo,nije mogao na noge stati,izgubio je kontrolu i nad mokrenjem,pa im je upiso celu kucu!Cak se i svuko go,pa je strini bilo neprijatno

A mene su napravili vesticom,koja ga je napravila ludim i bolesnim!Lepo sam ga smestila u Dom,gde bi odmah imao lekara,ali ne,dobrocinitelji su njega stitili od sopstvene cerke,ali kada je njima piso po kuci,eeee onda je moja obaveza!!!!

Uglavnom,dovedem ga kuci,on ljut,hoce da ide kud on hoce,a jedva hoda!Sad mu je bolje,uporan je da mi dokaze da moze sam da zivi da bi ga pustila da ide,jer je smislio da ce da se ozeni!Svako vece se upiski u krevet,i jedino dobro u tome je sto sam ga smestila u letnjoj kuhinji,jer su mi sve spavace sobe na spratu!Ta zgrada je nova,ima i toalet,ali njemu se ne svidja!Pampers nece da nosi,jer kad god se upiski,za njega je to prvi put i to mu se nece ponoviti,a ponavlja se!
Imam i dvoriste i veliki sam ljubitelj cveca,a moj otac se okomio na biljke samo tako!Zatetura se i samo sedne u saksiju!Ne radi to namerno,krivo mu je,ne zbog cveca,vec sto je pao!Tako mi je polomio bananu,zbun vanilinog mirisa i jednu egzoticnu lozicu,koju sam odgajila iz semena,seme platila,ne pitajte,i cekam dve godine da procveta,ali on sede u nju!