mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.289
Deda izgleda voli samo da njuska ne bi li nasao nesto za klopu,nema veze sta ima u frizideru,izgleda da vise voli kad nema nikog da se sunja i nalazi plazmu i smokice i voce i onda to pojede u roku od par sekundi,zaista je neverovatno kojom brzim moze da jede kad misli da ga niko ne gleda.
A vece se zavrsilo nikako,sa ribanjem i pranjem,jer je popio skoro litru mleka. a to se sve desilo u vreme kad sam pocela da sredjujem Lelu za spavanje,situacija ravna panici,sa jedne strane dete koje je taman okupano i priprema se za oblacenja,a sa druge deda koji se uneredio
.Naravno stavljam dete umotano u peskir u krevetac i krecem da vodim dedu u kupatilo,dete vice i trazi nosu ne stizem da stignem na vreme,rezultat,mokar krevetac,i sta sad prvo uraditi?
Dete u veliki krevet,flasica u ruke,kanta,krpa,ribanje,deda u kadu,izbacivanje svega na terasu,na kraju ribanje kreveca,i uspavljivanje Lele.
A taman sam mislila da odgledam film na tv.Nadam se da cu bar to uspeti
A vece se zavrsilo nikako,sa ribanjem i pranjem,jer je popio skoro litru mleka. a to se sve desilo u vreme kad sam pocela da sredjujem Lelu za spavanje,situacija ravna panici,sa jedne strane dete koje je taman okupano i priprema se za oblacenja,a sa druge deda koji se uneredio

Dete u veliki krevet,flasica u ruke,kanta,krpa,ribanje,deda u kadu,izbacivanje svega na terasu,na kraju ribanje kreveca,i uspavljivanje Lele.
A taman sam mislila da odgledam film na tv.Nadam se da cu bar to uspeti