gost 235367
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Sta se radi u
Svetu u ovoj oblasti
Svetu u ovoj oblasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pazi ja bih ipak najviše verovao sebi,a ne tim nekim likovima koji te i sami možda programiraju za svoje ciljeve...Ko ti garantuje da je taj lik dobronameran...Zapravo mislim da ne treba mnogo ni razmišljati o tome i baviti se svojim poslom(koga ima i previše).
Naime svi smo svedoci da se na pisihu pojedinca moze delovati sugestivno i uticati na njegovu licnost....Naj cesce se na psihu deluje putem sugestivnih poruka, koje recimo putem medija uticu na njegov ego,koji mu kasnije oblikuje nacin razmisljanja....Ako na nekog delujemo putem medija i usadjujemu da je recimo agresija prihvatljiv nacin ponasanja pojedinac vremenom tj. njegov ego popusta i prihvata taj obrazac ponasasanja..Naj cescce sugestivne poruke danas idu preko medija.....Naj bolji primeri su za to ratne propagade, gde se cesto koristi nauka MEMETIKA nauka o virsologiji mozga na ideje...Naime ako od malena nekoga vaspitavate, u duhu narodnih junackih peama, vi stvarate obrazac, u psi pojedinca gde u datom mometu, mozete povuci' okidac' i pretvoriti ga ratnu masineriju, kao sto je bio primer kod nas 90-tih godina..Vaspitavani na narodnim junackim pesmama, narocito protiv Turaka, lako se u psihi pojedinca stvorio obrazac da mrzi tu naciju i u datom mometu, znajuci da je profil stvoren i ego pojedinca oblikovan, okidac za mnoge su bile ratne carke da njegov ego reaguje, i pretvori ga u ratnu masinu...Borba protiv sugestivnih poruka vrsi se auto sugestijom koja je nauka za sebe..
Ovde kod nas Turke više ne fermaju ni pod razno...Pali su odavno u zaborav...Slusaj...Ako nekog ucis od malih nogu da Turci nabijaju na kolac, stvaras mu sugestivnu sliku, da treba da se osveti....Sam Mladic je rekao u Srebrenici -'Ovovo vam je za bune na dahije'Ima vido zapis..To je primer o kojem pricam..Ali da ne spamujemo..Nastavicemo dalje...Milosevic pred rat vadi kosti iz Prebilovaca, sugestivni 'okidac' za osvetu...O tome pisem, ne o politici....Nadam se da ces ovo razumeti....
Ovde kod nas Turke više ne fermaju ni pod razno...Pali su odavno u zaborav...
Kad si zadnji put čuo da se igde pomene išta u vezi borbe s' turcima.
Od raspada Jugoslavije više niko ne zna za Turke i Fašiste. Što je automatski povezano i sa politikom, jer je loše vođenje politike države do svega toga i dovelo.
Zna se samo za Ustaše tj.Četnike
Znači decu danas od malih nogu uče da treba da mrze sve što nije njihove nacionalnosti, ali 99% slučajeva je samo kada se radi o nacionalnosti (ili veri) ljudi iz nekih bivših republika naše bivše države. Primera radi...
Slovenac je (uglavnom svima) ostao - Slovenac.
Makedonac - Makedonac
Crnogorac - Crnogorac
Hrvat je sad (uglavnom kod Srba, ne znam za ostale) u 99% Ustaša
Srbin je sad (uglavnom Hrvatima) u 99% Četnik
Bosanac je (verovatno svima) u 99% Musliman...
I to je to. Roditelji su kreatori svoje dece. Čime im oni pune glavice, toga će biti pune...