Deliti koga volite sa drugima?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mogu dalje...mene JEDNA NAJBOLJA trpi vakog blesavog...ja sam krompirasta patofna ali ispunjena...nisam vise merodavan da pisem o zm odnosima :D....zato i nemam srece u kockanju
Pa to je isto jedna od njihovih taktika. Bude losija picckka nego sto si ti frajer i onda te ubedi da i nisi neki, i to sam prosao sta je htela na taj nacin napraviti me nesigurnim i da se drzim samo nje. Ma daj zamahni rukama i videces koliko lisca ti je nabacano pred oci.

Pa to je isto jedna od njihovih taktika. Bude losija picckka nego sto si ti frajer i onda te ubedi da i nisi neki, i to sam prosao sta je htela na taj nacin napraviti me nesigurnim i da se drzim samo nje. Ma daj zamahni rukama i videces koliko lisca ti je nabacano pred oci.

ne vredi "pometlala je sve" ... e zato sam maramu sa ociju stavio preko glave da kad usisavami perem sudove ne pada znoj u oci..:D

neko ima srece da ga neka otrezni neko nema ... ali da vole "kontrolu" - vole da se ne lazemo

ne vredi "pometlala je sve" ... e zato sam maramu sa ociju stavio preko glave da kad usisavami perem sudove ne pada znoj u oci..:D

neko ima srece da ga neka otrezni neko nema ... ali da vole "kontrolu" - vole da se ne lazemo
U kako ne bato, to je njima orgazam. Njima kita nista ne znaci, nego potlacenost muskarca. Zato sam ja imao taktiku da im nedam nista za pravo, a one mislile da ce ckompi da me dobiju, medjutim ja sam mudro torbao dok je trajalo. A posle dodje nova i svaka nova je bolja. A to se tak i dela.

Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?

Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?
Ovo je super ako samo sebe gledas, ako si sam sebi dovoljan. E ako se sloboda ogleda u tome koga smes da prcas a koga ne, aj u ***** sve, haha!

Back