Дел Понте: Милошевић умро као анђео!

Where do bad folks go when they die
They don't go to heaven where the angels fly
Go to a lake of fire and fry
see them again 'till the Fourth of July

I knew a lady who came from Duluth
Bitten by a dog with a rabid tooth
She went to her grave just a little too soon
Flew and lay down on the yellow moon

People cry and people moan
Look for a dry place to call their home
Try to find some place to rest their bones
While the angels and the devils try to make 'em their own

Mama take this badge from me
I can't use it anymore
It's getting dark too dark to see
Feels like I'm knockin' on heaven's door

Knock-knock-knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them anymore
That cold black cloud is comin' down
Feels like I'm knockin' on heaven's door

jeremijabg:
pa eto dosle su te promene,jel sad sve u redu????(inace sam bio na vratima skupstine 5og)...

Nije sve u redu. Samo je koliko-toliko bolje.

jeremijabg:
pa zar mislis da kad bi radikali poveli ljude na ulice da ruse ove lopine,policija ne bi izasla da bije?razlika je u ljudima koji vode narod na ulicu...policija je ista...

Ja se iskreno nadam da, ako bi ti eventualni protesti bili mirni, da bi murija samo obezbedjivala skup. Onog trenutka kad bi krenuli da ih pendrece, cela vlast bi izgubila legitimitet.

blockhead:
Nadam se da je u paklu a ne u raju, kako kaze Karla.A ovi koji ga brane,ili im je bilo mnogo dobro devedesetih(bilo je i takvih) ili su prsli sa mozgom.
bilo je mnogo jadno devedesetih,ali je sad gore...svi se slazemo kako je BILO ali se mnogo razlikujemo u misljenju sta se i zbog cega sve tada desavalo..ponavljam...bio sam i ja 5og oktobra ali sam posle video vecu sliku svega toga...jedan od nacina da se "edukujem" bilo je i pracenje sudjenja u Hagu..e sad ko nije gledao..

Yopa:
Nije sve u redu. Samo je koliko-toliko bolje.

Ja se iskreno nadam da, ako bi ti eventualni protesti bili mirni, da bi murija samo obezbedjivala skup. Onog trenutka kad bi krenuli da ih pendrece, cela vlast bi izgubila legitimitet.
pa zasto mislis da ne bi bili mirni protesti...ali naravno da pod tim podrazumevas lupanje u serpe,gadjanje jajima,visednevno blokiranje saobracaja po gradu,razbijanje izloga radnji,obijanje kioska(kao toga nije bilo onda...),...pa da vidis mili...izvini policiju kako se priseca devedesetih....a i ove bi bas zabolelo sto bi(su) izgubili legitimitet...

jeremijabg:
pa zasto mislis da ne bi bili mirni protesti...ali naravno da pod tim podrazumevas lupanje u serpe,gadjanje jajima,visednevno blokiranje saobracaja po gradu,razbijanje izloga radnji,obijanje kioska(kao toga nije bilo onda...),...pa da vidis mili...izvini policiju kako se priseca devedesetih....a i ove bi bas zabolelo sto bi(su) izgubili legitimitet...

Izlozi su bili masovno razbijani, a kiosci razbijani samo 5. oktobra, kol'ko ja znam. Sve ovo ostalo potpada pod miran protest.

A vlast ne mora da je briga ima li ili ne legitimitet. Samo, ako ih nije briga, prosli bi k'o Sloba.

jeremijabg:
bilo je mnogo jadno devedesetih,ali je sad gore...svi se slazemo kako je BILO ali se mnogo razlikujemo u misljenju sta se i zbog cega sve tada desavalo..ponavljam...bio sam i ja 5og oktobra ali sam posle video vecu sliku svega toga...jedan od nacina da se "edukujem" bilo je i pracenje sudjenja u Hagu..e sad ko nije gledao..

U Hagu su mu sudili za zlocine protiv drugih naroda i znam da je tu bilo dosta namestaljki(pratio sam redovno) ali ja pricam o zlocinima nad sopstvenim narodom.Znamo kako je zavrsio bracni par Causesku zbog takvih zlocina.Sloba i Mira su zasluzili istu sudbinu.

SiIent Bob:

I knew a lady who came from Duluth
Bitten by a dog with a rabid tooth
She went to her grave just a little too soon
Flew and lay down on the yellow moon

People cry and people moan
Look for a dry place to call their home
Try to find some place to rest their bones
While the angels and the devils try to make 'em their own

HAha, jako sam voleo ovu pesmu, od jedne od mijih omoljenih grupa ;)

jeremijabg:
nema leka za ovo.

*BILJA*:
Izvukao se?
Tako sto je ubijen u Hagu?!
Neki izgleda nikako da se pomire s tim da im idol nije bio besmrtan. Umro je od infarkta, kao i milioni drugih. Zašto vam je toliko teško da u to poverujete? Zdrava logika kaže da niko tužniji od Karle nije bio kad je on sklopio oči.

Strela:
Јели ти можеш да пљујеш бившег Председника државе, више пута бираног на ту функцију, а теби никоговићу не може да се одговори ни приближно!
Како неки анонимуси дозвољавају себи да за неког говоре убица, лопов, злочинац, силоватељ... :shock:
Да те обавестим клевета је кривично дело, а клеветати некога ко никада није осуђен, а при том је покојник је монструозно! :evil:
I to kaže pristalica stranke čiji predsednik ne da je pljuvao po bivšem predsedniku, nego je išao i glogov kolac da mu zabije u grob. Za sadašnjeg predsednika radikali pričaju kako je izdajnik, ustaša ...
Dobro je da ne moram da te obaveštavam da je kleveta krivično delo. Koliko vidim, znaš i sama.

svetolik trpkovic:
Pa u pravu je Karla al to nije njena krivica vec krivica DOSa i Kosdtunice najvise sto su dopustili da se to dogodi i da on ode u Hag umesto da su sledili primer nasih komsija Rumuna koji su mnogo elegantnije zavrsili stvar sa njihovim Milosevicem a imali su i primer Italije iz aprila 45. al hebiga posle *ebanja nema kajanja .
Зашто само потежете те "кратки поступак методе"?

Оне ипак нису добре. Зашто све, да сад не расправљамо, комплексно је.

Нему је требало судити овде, за оно што је направио НАМА, пре свега, и то преносити преко ТВ.

Back