siju i miju
Poznat
- Poruka
 - 8.157

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dublje u temu,domaci zraci kao lud a sve pustaju jer je domace a uvozni svaki prolazi kontrolu na granici o radijaciji i bez tog sertifikata ne moze u prodaju.Tebe ili je neko zestoko prevario ili ga valjas.Primer domaceg-imas studiju na arh.faxu ali ti to verovatno znas.Recimo ja sam iz Beograda i resim da se preselim u grad u Srbiji koji ima mnogo prirodnog kamena.Mogu ozbiljne bolesti da dobijem(da ne nabrajam)jer nisam navikla na taj nivo radijacije dok covek koji je odrastao tamo nema nikakav problem jer je naviknut i imun.Primer mesta koji imaju radijaciju Ljig,Arandjelovac...
Nemam potrebe i vise necu da se raspravljam jer vidim da ovde ako pohvalis neki kamen odmah se javljaju strucni ljudi koji otvaraju naloge samo zarad reklame svog proizvoda.Ja sam svoje vrlo utemeljeno rekla tj delimicno prepisala deo ispita.Vrste kamenja koji sam pohvalila nemogu ni po cemu da osporim a i dalje najvise njega preporucujem.Opet sa druge strane radim i domaci jer se prilagodjavam klijentima i njihovom dzepu. Niti sam pustila javno slike osim za clanove.Samo vi uzivajte i kupujte sta vam je volja.Svima cu i dalje da pomognem privatnom porukom jer ne zelim da se pomislja da nekoga reklamiram.
Hvala,hvalaSiju i Miju, samo sam pokusala sam ti kazem da ti na slici nije dekorativni, nego prirodni kamen i da objasnim razliku izmedju ove dve vrste materijala, jer vidim da ih na temi mnogi poistovecuju.
.

kako izgleda taj od betona ? da li ima ovde fotografija koje smo postavljali ?O slozih se i ja sa Kamenitom.Samo jedna ispravka ne mora dekorativni od betona,moze kombinacija prirodni+aditivi,sto ima kod dobrih proizvodjaca i to je dobitna kombinacija.Samo beton ili vecinski beton je ruzan,hladan i lose se ponasa na niskim temperaturama.
.

Od čega sve to zavisi ?Ko god da radi kamen ima programe po netu(doduse mora nesto da plati ili...)da vidi otprilike kako ce mu ispasti na zidu.
 )