Dekorativni kamen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hHdbTnH.jpg

Dekorativni kamen izgleda zanimljivo... :) Bila je jedna emisija o ženi koja je skupljajući dekorativni kamen( po polju, na izletima, oko kuće) napravila polato odn ogradu oko kuće ... različitih boja i deluje ineresantno ...:sneskoz:

Vidim da je opet zaziveo ovaj forum pa rekoh da vam se prikljucim.Radio sam dosta u proslosti sa dekorativnim kamenom i super se pokazao,bas su svi klijenti bili zadovoljni jer ni majstor nema gde da pogresi :D ako se uzmi kvalitetan.

Bas mocno deluje,ja sam radila sa raznim proizvodjacima ali mogu ti reci sto se tice kvaliteta Mathios mi je bio bez premca.Preko 20 sam ugradila sto fasadnih sto enterijerskih i na samo jednu sam imala reklamaciju,i to kad se nisam sokirala kad je keramicar poceo da geruje a gazde kupile uglove.Izgleda se otvorilo predstavnistvo u Kraljevica Marka jer su im cene od 4500-7000 din a pre je bilo papreno mada i tada su mi uzimali svi.Otici cu sutra pa saljem slike kakav je izbor.Ako je isti kvalitet po ovim cenama bice posla :zper:

Evo sad sam stigla i dzabe sam jurila jer rade do 8.Mogu vam reci da nosim odlicne utiske ali nisam htela da pokazem jer nasi kakvi su odmah dignu cenu cim vide da ide.Radnja je mala ali ima sve sto treba plus sto nemaju izlozeno imaju u katalozima.Kao sto sam i mislila,jeste Mathios stone po meni najbolji sa kojim sam radila a cene skroz normalne u poredjenju pogotovo sa nasim proizvodjacima koji prodaju betonske :rtfm: dekorativne zidove.Izvinite ako su lose slike ali sam na brzinu slikala mobilnim.Rezime:cena:5, kvalitet:5,uslusnost osoblja :5 ,Isporuka:3(jer se na malu kvadratu ceka do 3 nedelje).Nadam se da ce vam biti od koristi :zper:
[/ATTACH]
2.jpg
1.jpg

Poslednja izmena:
Ajde nauci me molim te.Ovaj Mathios se vodi kao vestcki a ima 80% prirodnog a ostalo u keramici i aditivima da bi izdrzao veliki minus spoljni.A ovaj na autokomandi me je unakazio kod klijenata jer sam se i ja vodila da im ustedim pare.Samo ciglice mogu kod njega da prodju( i to ne blizu kamina,sporeta)i to kazem da ne bi bila skroz kriticna na sta sam sve naisla tamo.Da si rekao Pietra pa ajde al porediti sa onim sutom svaka ti cast.Samo kod Srba,skupi se komsija,kum,ludi rodjak i gazda i rese da prave kucu.Posle ne valja,zimi hladna,leti vruce,puca zid,hvata se kondez...Druze platis nesto sto ti traje 30 godina a stekaj na prolaznim stvarima.

Taj veštački kamen je farban a sa vremenom se ispere boja, pobeli ili postane braon od nikotina pa možeš da se slikaš, prirodni kamen je večan, naročito u enterijeru dok se u eksterijeru dosta nestabilno ponaša, naročito na minusu.

Na kraju, ko je lud da stavlja nešto veštačko na zid po višestruko većim cenama??? Svašta.

O covece nema farbanosti o ovom sto pricam,jedno elitno naselje je kod nas fasadno uradjeno ali da ne reklamiram a necu nista dalje da ti ruzim jer vidim da si kod sebe stavljao,tvoj izbor.kucaj na netu sta je radjeno prirodnim sa autokomande a sta sa Mathiosom.Pa sto ne spade boja sa splava Amfora koji je ceo uradjen Mathios(e splav).Taj tvoj prirodni svaki je isti samo druga boja nimalo tu izbora ni maste nema a kvalite kad budes uradio par fasada kao ja pa hvali.Dodje gazda pa kaze sad vrati pare.Ti vratis,a on trazi i za keramicara i za zivce i za transport pa stavi.Unutrasnji svaki izgleda isto samo druga boja i onda imamo jedan stan na vise mesta.Zato polako ne hvali i ne kudi dog ne provedes sa obe vrste malo vremena a ne 8 godina kao ja.

Ženo zbunjola me :)
Imaš prirodni neobrađen ili obrađen a sa druge strane ovaj veštak koji se pravi od mlevenog koječega + boja i plastika. Kako zrači i emituje supstance u životni prostor, nebi ulazio dublje u temu.

Dublje u temu,domaci zraci kao lud a sve pustaju jer je domace a uvozni svaki prolazi kontrolu na granici o radijaciji i bez tog sertifikata ne moze u prodaju.Tebe ili je neko zestoko prevario ili ga valjas.Primer domaceg-imas studiju na arh.faxu ali ti to verovatno znas.Recimo ja sam iz Beograda i resim da se preselim u grad u Srbiji koji ima mnogo prirodnog kamena.Mogu ozbiljne bolesti da dobijem(da ne nabrajam)jer nisam navikla na taj nivo radijacije dok covek koji je odrastao tamo nema nikakav problem jer je naviknut i imun.Primer mesta koji imaju radijaciju Ljig,Arandjelovac...

mislim da ce kamen da ujde/izadje iz mode samo tako
a ljudi ce ostati u shebanim stanovima poput onih koji su svojevrmeno odradili sve zidove u fazonu spanski zid
s tim sto ce se "spanci" lakse ratosiljati svog neukusa, no ovi kameni

Fasadni kamen ne izlazi iz mode jer on ima i izolatorski i estetski efekat.Enterijerski bas zato i potenciram ne cist prirodni jer svi lice jedan na drugi.Pietra i Mathios imaju toliko razlicitih modela da sve zavisi od tvog ukusa.Pa ne bi Hilton radio hotel ceo ako nesto izlazi iz mode.Nije ni dobar granit izasao iz mode,nije ni kamen sa Braca iz Knez Mihajlove ruzan posle 25 godina.Zato kazem da stanglice sa Autokomande jesu jefino resenje ali estetika -2.

moguce
meni se samo cini da sad svi guraju taj kamen i gde treba i gde ne treba
kad kupujes gajbu, odmah ti uracunaju i ebeni kamen
to sto ga ja necu, i sto mi je to npr. falinka za stan, to prodavca ich ne zanima
pa me podsetilo na taj spanski zid
isto tako jedan prodavac, kad smo gledali stan, kaze-ali imate sve zidove uradjene "spanski"
jel da? bas ti hvala..i dovidjenja
dok sastruzem to sranjce sa zidova, ima da otplatim deset kvadrata stana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back