mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.371
Može zid da se prska asepsolom aerosolom ali ne vidim razlog? Mislim, kamen je kamen i ne znam sta bi recimo grinje radile na njemu kad znamo čime se rane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja mislio na grinje,ali prasine se tu nakupi na kilo,pa onda se tu nastanjuje razne vrste i oblici pauka i ostalih simpaticnih zivotinjica...Mislim da je jako nezgodno za odrzavanje...
Praško, usisavanje, vlažna krpaNisam ja mislio na grinje,ali prasine se tu nakupi na kilo,pa onda se tu nastanjuje razne vrste i oblici pauka i ostalih simpaticnih zivotinjica...Mislim da je jako nezgodno za odrzavanje...
I onda ste odradili španski zidtako sam ja ubedio svoju dragu da ne stavljamo kamen na zid visine 4m
ok, u ubedjivanju mi je pomogla i cifra nabavke i postavljanja.
iskreno, i ja sam razmisljao o tome ali ...neki drugi put...mozda...
....
I onda ste odradili španski zid![]()
Šta mislite o njemu?
Moj brat ga je stavljao u dnevnu sobu na jedan zid, ispalo je super.
![]()
Pogledaj ovo a onda odeš u 90% stanova u socijalističkom uredjenju kao ja kod komšije, ko putovanje kroz vreme![]()
Kamen je nezamenljiv u unutrašnjem enterijeru danas![]()
hollo, jel ovo pravi kamen ili onaj gipsani?
I da li može da se lepi na zid koji je već okrečen i gletovan ili mora da se skida sve do maltera, pa tek onda?
nisi me razumeo
taj kamen se lepi na šta?
na kakvu podlogu?
da li zid mora da bude samo omalterisan, cigla, ovo, ono..ili možeš i da ga polepiš po već gotovom zidu ?
Npr, mrzi me da skidam polikolor, glet i sve ono što je na zidu, već hoću odmah preko svega toga da samo polepim to kamenje (tzv štanglice)
Da li će to da drži? Da li zavisi od lepka (recimo neki cerezit 12..?) ili - moram da uzmem špahtlu i čekić, obijem glet, kreč i ostalo - sve do maltera, pa tek onda da krenem sa lepljenjem.
U par reči: dal će da drži?
konačno odgovor kakav sam hteo..
naravno da ne bih držao tapete, nego me je zanimalo da li GLET da skidam do maltera
konačno odgovor kakav sam hteo..
naravno da ne bih držao tapete, nego me je zanimalo da li GLET da skidam do maltera