Dekorativni kamen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svidja mi se veliki i visok dnevni :)

Ipak je to mesto gde provodis najvise vremena, spavaca soba i ne mora da bude velika, kad u njoj samo prespavas :)

a i dobro je za sitnu decu, imaju gde da se igraju kad je kisa :)

Ja sam nasla onaj moj kamen koji mi treba za tus kabinu..Prodaje se na mrezici kao plocice.U Kare radnji na Dorcolu.
Firma je Pietra Kaikos,a ima bozanstvenog kamenja jos...Nazalost oni ga narucuju iz Slovenije,rok izporuke 30 dana(ne razumem nikada te fore!) a m2 je 114 e..bar ovog mog..

Da...
U Sloveniji odakle narucuju je m2 94 e..odmah sam se raspitala i angazovala prijatelja da kupi i posalje..treba mi 1m2..Ali za 10 e nije vredno zezanja..Tesko je..1m2 je 18kg a mozda i jace.Na jednom francuskom sajtu nadjoh da je isti taj kamen 4,95 e po komadu plocice koja je 30x30cm...
Ja sam inace sakupila sljunka dovoljno nego se mislim da je ipak ovo namenski pravljeno lakse za postavljanje...

Koliko ja znam pietra kaikos je iz Turske ....

Skup je pietra dosta...

Pogledaj ovde, ja radim sa njima, odlični su ;)

http://www.sapientm.co.rs/

SHOWROOM:

Zagrebačka 7
11000 Beograd
Tel: 011/ 30-34-084
Tel: 011/ 30-34-156
Fax: 011/ 26-22-723
E-mail: sapientm@ptt.rs

Imaš mathio stone, odličnog kvaliteta a verujem i bolje cene ...

rio_grande_earth_101810.jpg

Koliko ja znam pietra kaikos je iz Turske ....

Skup je pietra dosta...

Pogledaj ovde, ja radim sa njima, odlični su ;)

http://www.sapientm.co.rs/

SHOWROOM:

Zagrebačka 7
11000 Beograd
Tel: 011/ 30-34-084
Tel: 011/ 30-34-156
Fax: 011/ 26-22-723
E-mail: sapientm@ptt.rs

Imaš mathio stone, odličnog kvaliteta a verujem i bolje cene ...

rio_grande_earth_101810.jpg
Znam za Mathios.Bila sam kod njihovog distributera u Ruzveltovoj 16 ali nazalost meni taj kamen ne odgovara..ne znam jesi li video uzivo taj Rio Grande..jako su veliki,krupni komadi kao saka recimo..i on nema glazuru sto bi za ovaj moj slucaj bilo pozeljno...sta vise neophodno.
Kod njih sam kupovala ciglu tj imitaciju iste...cini mi se bese 5600 din m2.

sad valjda ima i neki veštački kamen? Ja gledah neki u Cvijićevoj i jeftiniji je, nije loš..a za zid od 10m2 ne treba da kačiš 500 kg, nego upola tako da..
Jedino kapiram da treba porefiti pravi lepak (da ga kako reče prodavačica, ne izjede) i ne preterati sa npr ceresit 14 icom..m? radio neko sa veštacima?

e kad reče fuge..evo jedan majstorski

došo majstor u javnu kuću, dobro veče-dobro veče izvolite?
ja bi crnkinju.
u redu, soba ta i ta..
ode majstor u sobu, u njoj crknkinja ko avion.
skini se, kaže on.
crnkinja se skine
okreni se, ova se okrene.
deder, sagni se sad...
crnkinja se sagne, majstor dobro osmotri a onda izvadi pare.
"to je sve?" upita ona..
ma da, teo sam samo da vidim kako ide roze fugna na braon pločice..

Ljudi, jel se kaze fuga ili fugna kada su plocice u pitanju....Fuga je muzicka kompozicija koliko ja znam...al sad kako se susrecem vise sa majstorima no sa pijanistima u totalnom sam zbunu..:confused:
Jedni kazu kolika zelite da vam bude fugna..pa onda isfugovacemo to...
Gledala i u Vujakliji....Tako malo dok zidam kucu ja se zamajavam i jezickim zackoljicama..:roll:
Sta Vi mislite?:)

Ljudi, jel se kaze fuga ili fugna kada su plocice u pitanju....Fuga je muzicka kompozicija koliko ja znam...al sad kako se susrecem vise sa majstorima no sa pijanistima u totalnom sam zbunu..:confused:
Jedni kazu kolika zelite da vam bude fugna..pa onda isfugovacemo to...
Gledala i u Vujakliji....Tako malo dok zidam kucu ja se zamajavam i jezickim zackoljicama..:roll:
Sta Vi mislite?:)

pravilno je fugna (mislim da je nemacka rec, nisam sigurna).
jos jedan oftopic :zcepanje:
Mujo:Haso šta da radim,Fata pala u kupatilu i zalijepila p....m za pločice
Haso:Navuci je na fugnu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back