Dekoracija

• Začetnik teme Začetnik teme jance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je super! Hvala tanja.

\Ono sto obozavam kod salveta je obavezno posledja slika koji ne razumes a dole objasnjenje Onda deo podvucite i to je kao to
Ove lakse oblike savijes zmurecki ali Japansku lepezu nema sanse da skontas ako ne gledas nekoga kako radi.

OOOOOOOOOOO al sam se ja pogubila. Izvini Teta Ira. :sad2: malo sam zaglupela :rumenko:

Vidim da je i ova svadba bila pod satorom a mene zanima da li je neko skoro vidjao ovakve satore:

Prilozi

• IMG_1137f.jpg
    IMG_1137f.jpg
    13,6 KB · Pregleda: 76
  • IMG_1050f.jpg
    IMG_1050f.jpg
    19,9 KB · Pregleda: 72
  • IMG_1081f.jpg
    IMG_1081f.jpg
    17,4 KB · Pregleda: 86
  • IMG_1139f.jpg
    IMG_1139f.jpg
    14,1 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Ovo izgleda...:okok::hej:...stvarno sam ostala bez teksta.Ovoga kod nas jos nije bilo,bar ne u mom kraju.Problem je sto su ovde ljudi krajnje proracunati...svaki komad travnjaka ili zemljista se pretvara u bastu i malo ko ima toliki prostor za satore.Ovde kod nas se jos i moze naci svadba pod satorom ali onim klasicnim.Ovo je svetski zaista.Samo treba imati vrt za to.

Ima ih i da se ovde iznajme al ajd da ne reklamiram firmu javno. Ko zeli moze da mi posalje privatnu poruku.

Sto se tice postavke na javnim povrsinama ako bas nije raskrsnica Takovske i Bulevara Aleksandra moze da se dobije odobrenje gradskih ili javnih vlasti pa se obavestava i policija. Inace i za vatromet se obavestava policija... red je red .

Zavisi od rasporeda stolova.
Ako su okrugli stolovi a veliki mladenacki sto onda na 8x25m koji imamo staje do 200ljudi.
Ako se puno volite pa su dugi beli stolovi za po 15-20 ljudi onda oko 250.
A ako se volite ko sardine pa su stolovi na red, dugi ko aerodromska pista tada do 300!

Otprilike se racuna da je optimalno kvadrat po gostu.

Koncert Maddona - Beograd, 24.08.2009., VIP sator

Prilozi

• IMG_2270.jpg
    IMG_2270.jpg
    40,5 KB · Pregleda: 84
  • madonna11.jpg
    madonna11.jpg
    26,1 KB · Pregleda: 75
  • IMG_2268.jpg
    IMG_2268.jpg
    25 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
pokusavam da postavim slike nekih sitnica koje zivot znace, onako kako mi je Daca objasnila al nije sigurno da sam ja skontala

Hvallllaaaa Dacika!!!! Probala sam jedno tri puta sa svim url-ovima koje sam dobila, jadan vam server, kuka kad me prepozna ... :))))

Poslednja izmena:
Hvala. :hvala:
Nisam strucnjak za tu oblast al mi je bilo stalo da ga uradim jer jako dobro rade dekoracije ali racunari im nisu jaca strana a svi im traze sajt pa sajt... vec su poceli da size od pritiska :dash: a prosto nismo svi za to...
Nadam se da ce imati puno poseta i puno posla odatle. :super:
Inace, rade uglavnom u Vrnjackoj banji pa kome treba taj kraj.. slobodno! :telefon:

Slike sa jucerasnjeg desavanja
Uzme se casa od leda, doda koktel i atraktivne promoterke, podeli se na 15 lokaciji po celoj Srbiji i garantovano uspeva promocija...

Prilozi

• kent0.jpg
    kent0.jpg
    41,2 KB · Pregleda: 65
  • kent4.jpg
    kent4.jpg
    44,7 KB · Pregleda: 54
  • kent1b.jpg
    kent1b.jpg
    37,7 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:

Back