Dejvison horoskop

Ajde pcelice da vidimo sta je ovde Bog stvorio.
Zasto mi ova veza deluje tako zatvorena, ili tajna. Misteriozan on, misteriozna ti, a iz toga bi mogla da se izrodi pasivnija komunikacija. Ili bolje reci nedostatak otvorenog razgovora o problemu ( Neptun u I polju ). Ako izgurate ovu prvu polovinu godine od sreine leta pa nadalje vam je da;eko bolji period. Ali ako je tajna veza onda je kriza neka u toku od marta do maja. Jer i kada uradimo godisnji horoskop ( Solarni ) od Dejvisona vidi se da je veza na velikoj prekretnici. Ili brak ili stavljanje tacke. Cak sve lici i na tesku odluku za tebe ako si ti mladji deo veze.

Hvala ti puno sto si pogledala kartu, i ocigledno si prezauzeta cim nisi primetila da sam napisala da je to karta mog supruga i mene i da sam ja starija od njega. Znaci, nije tajna veza, niti postoji nesto skriveno u vezi nje. Sta je najociglednije u karti i na sta se treba obratiti paznja da bi brak opstao? Razmimoilazimo se u pogledu znacajnih zivotnih stavova. Kad je dobro - dobro je, kad je lose, onda je mnogo lose. Cak sam pocetkom novembra zelela da se skroz razidjemo, opstali smo vise zahvaljujuci njemu.

Koliko ja znam, gleda se i kao jedno i kao drugo, odnosno sve što si rekla. ;)
Stariji partner je 1. polje pa njega u ovom odnosu gledaš iz tog ugla, a mlađi 7. što je njegovo 1. i onda opet njega gledaš iz ovog ugla. Npr. banalan primer, ako je 6. polje Dejvisona puno, naročito ako se tu nalazi Venera (ili neki drugi pokazatelj emocija) to može da označi tajne (odnosno tajnu vezu, recimo) koje ima partner prikazan 7. poljem jer je 6. kuća 12.-a od 7. (naravno ovo je najuopštenije, ne uzimati zdravo za gotovo u konkretnom slučaju).
1. kuća je sam odnos, odnosno kako on počinje, a 7. kuća kako se nastavlja odnosno u šta se razvija.

Bas kako ti je Elle, rekla. Plus iz toga mozes da vidis koji je partner glavni akter u problemu. Na primer mars je u VII polju to daje afektivne reakcije mladjeg partnera, pa jos ako vidis kojim poljem u dejvisonu mars upravlja onda vidis sta raspoljuje njen be,s na primer. Mozda je mars vladar XI polja, zajenickih prijatelja koji bockaju njenu posesivnost na primer i tako dalje. Mislim simbolika je u pitanju - tu mozes da istrazujes koliko hoces.

Zamolila bih, ako netko moze da pogleda sto se u ovoj vezi dogadja.. tj. dali se ova veza blizi kraju ili pak ima buducnost. (ovo je Combin, mislim da je to Dejvison). Radi se o vezi na daljinu. Ne zivimo u istim gradovima, rijetko se vidjamo (najcesce ja idem k njemu). Ja sam starija od njega (jan 82) on mladji (kraj okt. 83).

U vezi smo godinu i par mjeseci, i do nedavno je manje vise sve bilo u redu dok ja nisam dovela jednu temu na stol (brak, djeca, buducnost...). Uspostavilo se da u stvari moj momak i ne razmislja kao ja. I da nije siguran bas toliko u mene.

ovo je nas horoskop na dan kada smo "krenuli", sa tranzitima tog dana (sastanak na kolodvoru :) ):

i ovo je nas horoskop sa tranzitima 18.feb 08.:

Ako netko moze da pogleda, ima li ova veza jos sanse ili se blizi kraju? hvala unaprijed!

]Zovem se Angelina Vasic rodjena sam 14.03.1990 u 15 do 4 ujutru u Kraljevu...imam decka vec godinu i dva meseca on je rodjen 04.10.1990 u 7 uvece isto u Kraljevu...jel ovo sudbinska veza???Ocemo jos biti dugo zajedno ...?Hvala unapre

Evo i mene na ovoj temi...Bila bih jako srecna ako bi mi neko rekao sta da ocekujem od ove veze???Koja je trajala 7 godina,do pre 4 dana....Tada je puklo!!!Jako mi je tesko,pa me interesuje ima li buducnosti???
A evo i karte

showgif.cgi

Molim vas da neko pogleda sta se ovde desava :( Ocekuje me uzasno tezak razgovor i mozda raskid dugogodisnje veze, a ja ne znam u cemu je problem !!! Bila bih vam jako zahvalna !

Kakva bre sudbinsak veza , deco , sta vam je?! Svaka veza i osoba koja se pojavila u odredjenom trenutku nasem zivotu imaju bitnu ulogu iz odredjenog razloga. A sve ne samo ljubav ce trajati tacno onoliko koliko je potrebno da nas zivot nauci odredjenim lekcijama. Sve ima svoj pocetak i kraj. Nijedna skola ne traje 1000 godina, osim skole zivota koja traje vecno. Nekada se odredjeni muskarac ili zena ( za muskarca ) pojavi u vasem zivotu samo da bi ste kroz njega ili nju prihvatili neke lekcije. Jer da vas ih je ucila vasa tetka vi je ne biste fermali 5%, a posto je decko tvojih snova onda ces da prihvatis sve. Ponekada iza svega nema nikakve romantike. Univerzum je jako lukav - daleko pametniji od nas. ;)

uf....koliko pitanja.nadam se da cu i ja stici na red.

I pocetnici znaju da Uran u VII kuci ne podrzava trajno odnos.Posto je Dejvison horoskop,posmatranje jednog odnosa kroz vrijeme,Uran ukazuje da postoji predispozicija za rastanak.
Zenska osoba daje dusu za vezu i iskrena je partneru,ali i vladar Ascendenta(vrha podznaka koji prestavlja jednu osobu,cesto mladju) i Venera,koja predstavlja zensku osobu,su u znaku Vodolije,kojom ponovo vlada Uran,sto ponovo ne podrzava trajanje odnosa.
Pluton kvadrira Veneru,donosi fatalnost u vezu,a poslije ljubavi ostaje bol i patnja.
Muskarac je Mars u Dejvison vezi,njega nagriza Saturn,hladi ga pa ce on kroz vrijeme da umanji kolicinu emocija.
Inace on je u VI kuci,koja je iza ledja DC.
Sunce ,predstavlja osim Marsa muskarca u vezi,a Mjesec zenu,ova dva svjetla su u kvadratu,pa nema harmonije ni kad bi se uzeli,sve na principu,povuci potegni.
Al u svakom slucaju,Dejvison je samo dopuna,treba ipak pogledati uporedni horoskop.

Занимљиво је да ја нпр. са мојим дечком имам јако добар упоредни, а јако лош Дејвисон.
Колико у тим ситуацијама придати значај Дејвисону?

Kakva bre sudbinsak veza , deco , sta vam je?! Svaka veza i osoba koja se pojavila u odredjenom trenutku nasem zivotu imaju bitnu ulogu iz odredjenog razloga. A sve ne samo ljubav ce trajati tacno onoliko koliko je potrebno da nas zivot nauci odredjenim lekcijama. Sve ima svoj pocetak i kraj. Nijedna skola ne traje 1000 godina, osim skole zivota koja traje vecno. Nekada se odredjeni muskarac ili zena ( za muskarca ) pojavi u vasem zivotu samo da bi ste kroz njega ili nju prihvatili neke lekcije. Jer da vas ih je ucila vasa tetka vi je ne biste fermali 5%, a posto je decko tvojih snova onda ces da prihvatis sve. Ponekada iza svega nema nikakve romantike. Univerzum je jako lukav - daleko pametniji od nas. ;)

Znaci :D :D :D :D ... 8) :-o :o

Занимљиво је да ја нпр. са мојим дечком имам јако добар упоредни, а јако лош Дејвисон.
Колико у тим ситуацијама придати значај Дејвисону?
Mora se gledati sve kombinovano. Zavisi šta podrazumevaš pod "lošim" Dejvisonom, odnosno šta misliš da je u njemu loše?

Dejvison predstavlja okolnosti i spoljne faktore koji deluju ili mogu delovati na par. Dakle, ako je Dejvison loš može biti da im se kao paru "ne da" u nekom pogledu, no može to biti i relativno i sve je pitanje kako će se ispoljiti ... Opet, mora se uvek sve gledati a naravno bez uporednog ništa, od njega se kreće.

Mora se gledati sve kombinovano. Zavisi šta podrazumevaš pod "lošim" Dejvisonom, odnosno šta misliš da je u njemu loše?

Dejvison predstavlja okolnosti i spoljne faktore koji deluju ili mogu delovati na par. Dakle, ako je Dejvison loš može biti da im se kao paru "ne da" u nekom pogledu, no može to biti i relativno i sve je pitanje kako će se ispoljiti ... Opet, mora se uvek sve gledati a naravno bez uporednog ništa, od njega se kreće.
Шта значи лоше?
То да не постоји ни један други апект у Дејвисону осим квадрата.:D
Владар 7. поља Шкорпион отишао у 6. поље, владар 1. поља Венера која се забола у 8. поље, он-Марс квадрира Урнана (:shock: ) у 7. пољу који је у коњункцији са Сунцем ( ај' то и није толоко лоше- мислим на ту коњункцију)....испаде једино добар тај стелијум у 8. пољу :mrgreen: и Месец је чак у 6. пољу, па још у Девици.

А веза тече...без неких спољњих препрека, бар за сад.

Е сад, морам да додам да он лично има јако напете аспекте у наталном , па нпр. нема квадрат Марса и Урана, али има опозицију...тако да, с обзиром на ипак хармонију која влада међу нама, мислим да је то то.

I pocetnici znaju da Uran u VII kuci ne podrzava trajno odnos.Posto je Dejvison horoskop,posmatranje jednog odnosa kroz vrijeme,Uran ukazuje da postoji predispozicija za rastanak.
Zenska osoba daje dusu za vezu i iskrena je partneru,ali i vladar Ascendenta(vrha podznaka koji prestavlja jednu osobu,cesto mladju) i Venera,koja predstavlja zensku osobu,su u znaku Vodolije,kojom ponovo vlada Uran,sto ponovo ne podrzava trajanje odnosa.
Pluton kvadrira Veneru,donosi fatalnost u vezu,a poslije ljubavi ostaje bol i patnja.
Muskarac je Mars u Dejvison vezi,njega nagriza Saturn,hladi ga pa ce on kroz vrijeme da umanji kolicinu emocija.
Inace on je u VI kuci,koja je iza ledja DC.
Sunce ,predstavlja osim Marsa muskarca u vezi,a Mjesec zenu,ova dva svjetla su u kvadratu,pa nema harmonije ni kad bi se uzeli,sve na principu,povuci potegni.
Al u svakom slucaju,Dejvison je samo dopuna,treba ipak pogledati uporedni horoskop.

da li to znachi da se njegova iskrenost dovodi u pitanje?

Back