pcelica*Maja
Početnik
- Poruka
- 33
Ajde pcelice da vidimo sta je ovde Bog stvorio.
Zasto mi ova veza deluje tako zatvorena, ili tajna. Misteriozan on, misteriozna ti, a iz toga bi mogla da se izrodi pasivnija komunikacija. Ili bolje reci nedostatak otvorenog razgovora o problemu ( Neptun u I polju ). Ako izgurate ovu prvu polovinu godine od sreine leta pa nadalje vam je da;eko bolji period. Ali ako je tajna veza onda je kriza neka u toku od marta do maja. Jer i kada uradimo godisnji horoskop ( Solarni ) od Dejvisona vidi se da je veza na velikoj prekretnici. Ili brak ili stavljanje tacke. Cak sve lici i na tesku odluku za tebe ako si ti mladji deo veze.
Hvala ti puno sto si pogledala kartu, i ocigledno si prezauzeta cim nisi primetila da sam napisala da je to karta mog supruga i mene i da sam ja starija od njega. Znaci, nije tajna veza, niti postoji nesto skriveno u vezi nje. Sta je najociglednije u karti i na sta se treba obratiti paznja da bi brak opstao? Razmimoilazimo se u pogledu znacajnih zivotnih stavova. Kad je dobro - dobro je, kad je lose, onda je mnogo lose. Cak sam pocetkom novembra zelela da se skroz razidjemo, opstali smo vise zahvaljujuci njemu.