Dejan Lucic

Пријава.

- - - - - - - - - -

Дејан Лучић је агент BND-a, a служи им за ширење дезинформација (ако икада чујеш да нешто каже против Велике Немачке, плаћам виртуелну гајбу пива!)

МУКИЦЕ, овај Форум био би очајно тужан без твојих лоопетања! :hahaha:
На чему си веЋерас? Јел ти то Прангија опет дао да му се играш са ћуном? :D

Jel moze neko da mi objasni sta se desilo sa njim na 23:20 ??

haha ovo nije normalno....

Vidim da niko nije pogledao...."prekid" u govoru koji je napravio na 23:20 odaje mnogo toga o njegovom mentalnom zdravlju....onako nesto kod coveka nikad nisam video.
Prica skroz normalno non-stop (doduse gluposti ali prica ih normalno i tecno) i onda odjednom mu se "ugasi" govor.....

Nema on nikakve tajne informacije. Samo aktivnije posmatra dogadjaje u svetu i pali vas.
Ne bi li bolje prodavao knjige. On zivi od toga. Dosetio se covek.
Prati razne strane i brze politicke informacije i pokusava da poveze stvari.
U tome je tajna.
A ljudi se pale na neke tajne.

Poslednja izmena:
Nema on nikakve tajne informacije. Samo aktivnije posmatra dogadjaje u svetu i pali vas. Ne bi li bolje prodavao knjige. On zivi od toga. Dostio se covek.

Репка.

Дејан Лучић је несумњиво интересантан,задивљујући за неког ко га слуша 1,2..6 пут.
Ја сам га слушао 500 пута и он редовно понавља једне исте ствари. :D
Човек је забава за милионе.

Никад не пропушта прилику да себе и своје књиге толико изрекламира да то постаје мало неукусно.

Идејни творац "јогурт-револуције" Звонимир Трајковић је почетком деведесетих, а ради даљег заглупљивања народа у Србији, окупио групу за дезинформације.
Па су тако поред Лучића Човека Који Све Зна, на државној телевизији деведесетих дефиловали Миља Вујановић Регулус, Клеопатра Балканска Пророчица, Видовита Бранка, Радомир Смиљанић Бела Ружа и Нова Византија, Љубиша Трговчевић Јавља Ми Се, и остали.
Данас се то заглупљивање врши пре свега ријалитијима, али како видимо ни Лучић се не да..

Poslednja izmena:
Druga strana njegovog uspeha je da mnogooo i redovno cita o podrucju kojem govori.

Pogotovo strane autore sa istom tematikom.

Citanje je vise od 50% uspeha.

Poslednja izmena:
Druga strana njegovog uspeha je da mnogooo i redovno cita o podrucju kojem govori.

Pogotovo strane autore sa istom tematikom.

Citanje je vise od 50% uspeha.
Само што су књиге тих страних аутора оригиналније и самим тим далеко занимљивије.
Такође, ти страни аутори - већином Англосаксонци - никада нису дефиловали на државним телевизијама и телевизијама контролисаним од стране државног апарата у њиховим земљама, а да заглупљују народ, као Лучић што ради овде од почетка деведесетих - под надзором домаћег ино-фактора.

Poslednja izmena:
malo sam čitao njegove knjige i dobre su a na ove njegove priče što priča po intervjuima se nisam "primao" ni kad sam imao 18 godina. tako da za knjige rispekt ali ovi intervjui su šalabajza i to ne gledam nikad

Neko je u okviru jedne druge teme vec pisao o njemu, a ja sada citam njegov spijunski faction-fiction roman Vladari iz senke pa eto prilike da otvorim temu o ovoj zanimljivoj licnosti. Prvi put sam ga zapazio jos kao klinac kada je povremeno gostovao na TV Palmi kod jedne voditeljke, ne secam joj se imena. I tada je davao kontraverzne izjave, a kazu i da je svojom knjigom o albanskoj mafiji uzbunio i jednu mafijasku organizaciju. Sta mislite odakle mu podaci? Da li je i sam mozda "insajder" koji ima dozvolu da objavljuje tajne podatke?

Ne trba puno pameti za to sto on pise.Samo posmatrati analizirati citati izmedju redova i iznad svega upotrebljavati metodologiju Logike.JAFO ko je gledao film Plavi Grom znace sta znaci JAFO

Back