Degustacije

• Začetnik teme Začetnik teme pera ždera
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gigule:
smeh:
gigule:
smeh:
Ne možeš nikako da ih eskiviraš? :? :(
pa kako ebote??? dolaze nam gosti na ručak ... plus onaj gost koji je tu od danas :twisted: :roll:
Nemam pojma... Sipaš im neko uspavljujuće sredstvo u ručak - pa kad zahrču...
:idea:
:lol:

nemoj se ljutiti molim te ali... nikako neću moći da iskombinujem da dođem... :(
suviše je komplikovano...
mogla bi sad da olajavam porodicu mog muža i njega čak, ali neću...zadržaću za sebe....

Smeh,izvini još jednom molim te...
Sta bre smeh izvini, a jaaa? Pa i ja sam se nadala da cu te upoznati.... :x Uaaaa gigule, uaaa svekrva, uaaa muz ! :x :? :( :oops:

Ovi sto nisu bili nek zale, a mi sto jesmo sa ceznjom u srcu i stomaku secacemo se danasnjeg dana! Smehuljica je potvrdila svoja kulinarska umeca i pruzila nam potpun uzitak.Jelo se svasta - od corbe sa sampinjonima, preko legendarnog hleba iz saxije, do toplih pasteta, sosova, domacih sireva, djakonija iz suda sa rupom...Za desert Svarcvald i Moskva snit - ahhhhhhh...mmmmm.....Pice - pa pilo se crno vino, crno pivo i jos svasta nesto. Ko mi ne veruje, nek pita ostale! :P Smehuljice hvaaaaaalaaaaaaaa!

Na ovo nemam sta da dodam sem da je bilo veoma lepo i ukusno a drustvo super. Posebno, cestitke nasoj domacici kojoj je sutra rodjendan. Iako smo joj cestitali ipak jos jednom: SMEH- SRECAN RODJENDAN

Goscica:
SRECAN RODJENDAN!!!

Krsta kasni sat vremena, prosla ponoc evo celih 4 minuta smo u novom danu!!! :wink:

:) HVALA.
Drago nam je da Vam je bilo lepo. Ponovićemo (mnogo pre sledećeg rođendana :wink: ).
A za bolje sećanje...

tortemixzaforum1nf.jpg

imali ste srece sto trudnjaca nije dosla na degustaciju inace bi ostali gladni :)

smeh, domacice, ove slike su skroz bezobrrazne. bitno da ste se lepo proveli.
srecan ti rodjendna, a sad pozeli nesto ko onomad su sa rupom, zelje se ispunjavaju :wink:

sanja:
imali ste srece sto trudnjaca nije dosla na degustaciju inace bi ostali gladni :)

smeh, domacice, ove slike su skroz bezobrrazne. bitno da ste se lepo proveli.
srecan ti rodjendna, a sad pozeli nesto ko onomad su sa rupom, zelje se ispunjavaju :wink:

Hvala na lepim željama i čestitkama.
Tačno. Želje se ispunjavaju... a sreću zaista čine male stvari (pa i sud sa rupom :wink:) koje treba znati prepoznati i doživeti na pravi način.
A što se tiče zalihe klope - bilo je još koječega u šteku. Teško da bi se sve moglo pojesti :wink: .
Ništa nas ne sme iznenaditi. :lol: :lol: :lol:

Back