Degustacije

• Začetnik teme Začetnik teme pera ždera
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobar dan, dobri ljudi!
upravo zavrsena degustacija bureka sa mesom, tu iz pekare, nema da omane!
:D
ej,pa vidim da je na degustaciju bilo opako! smeh, znala sam da si domacica za primer, svaka cast! daj drugi put sa degustacije posaljite nesto i nama sto trazimo stan pa ne stignemo ni rucak da napravimo :(

Još razmišljam...Ja sam za lokal. spec. na slov. poznat kao krumle na tapši ili pekarski krompir sa kobajom.Ali to je još samo predlog...
A i za datum se nismo dogovarali.
Dajte mi malo vremena jer imamo kod i oko kuće nekih obaveza...

Julian_Duranona:
Molio bih Vas da mi dostavite vise informacija. Nije mi jasno o cemu se radi. Ne bih da Vas gnjavim putem pp, pa Vas molim da mi ovde to objasnite...

Pošto se ovde kuva, peče, mesi i ostalo, red je da se neki recepti "javno" i probaju. Nekoliko degustacija je već održano, o čemu se moglo čitati na ovim stranicama.

http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=44153&highlight=degustacija
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=51947&highlight=degustacija
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?p=742334&highlight=degustacija#742334

Šta te još zanima?

:evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
meni došla svekrva a odlazi u nedelju....i da to ne bude sve potrudila se njena draga prijateljica koje će doći u nedelju na ručak...eto blago meni!
Smehić...sorry...i....prijatno!

gigule:
:evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
meni došla svekrva a odlazi u nedelju....i da to ne bude sve potrudila se njena draga prijateljica koje će doći u nedelju na ručak...eto blago meni!

:shock: Opet?! :roll: Ne mogu da verujem! :cry: :cry: :cry:
Da li ta žena mene zbog nečeg mrzi?! :evil: :evil: :evil:
A da je "otprašiš" ranije? :wink:

smeh:
gigule:

:shock: Opet?! :roll: Ne mogu da verujem! :cry: :cry: :cry:
Da li ta žena mene zbog nečeg mrzi?! :evil: :evil: :evil:
A da je "otprašiš" ranije? :wink:
ma to je bilo u planu...ručamo ranije i mi zapalimo na degustaciju...međutim danas saznah da će doći "draga" prijateljica gospođe mame na ručak i druženje sa nama ...bole njih... žene se provode...uh živote...
inače,ne, ne mrzi tebe...nego sam ja kurate sreće eto šta je...

smeh:
gigule:
smeh:
Ne možeš nikako da ih eskiviraš? :? :(
pa kako ebote??? dolaze nam gosti na ručak ... plus onaj gost koji je tu od danas :twisted: :roll:
Nemam pojma... Sipaš im neko uspavljujuće sredstvo u ručak - pa kad zahrču...
:idea:
:lol:

nemoj se ljutiti molim te ali... nikako neću moći da iskombinujem da dođem... :(
suviše je komplikovano...
mogla bi sad da olajavam porodicu mog muža i njega čak, ali neću...zadržaću za sebe....

Smeh,izvini još jednom molim te...

Back