Definisite: ljubav

"'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope... Love is knowing your target, putting them in your targeting reticule, and together, achieving a singular purpose against statistically long odds."

Sta je to ljubav? Kako se manifestuje?

Eventualno mogu da je prepoznam u drugima ali da je dozivim u sebi?
Mislim ljubav roditelja, ali nije li to i duznost? Nije li to opet i zadovoljenje nekih svojih ciljeva u zivotu = npr. imati decu, uspesnu decu...

Imam potrebu da uzvratim ljubav. Ali tek kad je neko meni pruzi.

Ako mi je ne pruza...he's gone. Mislim zasto bi mislio o nekome ko mi ne pruza nesto?

Opasan gospodar...

Mislim ljubav roditelja, ali nije li to i duznost? Nije li to opet i zadovoljenje nekih svojih ciljeva u zivotu = npr. imati decu, uspesnu decu...

Ako mi je ne pruza...he's gone. Mislim zasto bi mislio o nekome ko mi ne pruza nesto?

Sigurno osecaj da si na krovu sveta po meni..

....definicija ne postoji....u svakom slucaju LJUBAV- bezgranicno davanje.....pa i kad znas da nema povratne reakcije....pa i kad znas da voli drugu....kad govoris sebi greska a srce kaze MA NEMOJ E BAS NIJE ....kad kazes proci ce a ono ne prolazi......kad ga vidis padas u trans .....zivis za dan da ga opet vidis......zelis da se krresnes a bojis se da ne pokvaris sve....Mislim da se ovo zove platonska ljubav!!!!!!

:think:

a sto ne bacis jednu drkicu da ti se razbistri glava?:mrgreen:

Back