Агарта
Poznat
- Poruka
- 8.355
savrsena analiza kolega... jutros sam pratio intervju sa nasim kvantnim fizicarem koji radi u oksfordu sa apsolutni nesprskim prezimenom... covek je u pola sata pokazao koliko je nauka slepa i bespomocna na svim ozbiljnijim nivoima po pitanju materije, razumevanja vremena kao i pitanja boga. uvejk me fascinira oprezan covek koji se vbavi naukom i koji je spreman makar i pod formom ironije da postulatima za poluimbecile pokaze koliko je ljudska rasa odmakla jako malo u razumevanju sustine postanka svega oko nas kao i onoga sta gledamo u losim sf filmovima.
Хвала!
Посебно ми је симпа ово болдовано. Мада ми иронија није била намера, толико је срасла самном да је употребљавам и не знајући

Научно нисмо много одмакли, а што се тиче светоназора практично назадујемо. Зато ћу си дозволити један полуимбецилан, баналан, а с обзиром на надирање свеопште глупости итекако битан цитат.
"Жена је особа женског пола, док је мушкарац особа мушког пола" Моамер ел Гадфафи, братски водич револуције Велике Арапске Социјалистичке Џамахирије.
(ако некоме није јасно - после свих тих трансродних особа, студија рода, разликовања пола од рода и слично... канда су неки заборавили на основне ствари)

.gif)