Zapravo, verujem da ne znas. Posto je ono sto znas zapravo istorijski neistinita propaganda iz Dela.Па види, незнам...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo, verujem da ne znas. Posto je ono sto znas zapravo istorijski neistinita propaganda iz Dela.Па види, незнам...![]()
Đavo je izmišljotina judejskih sekti. Niko drugi nema pojma o takvoj spodobiLjudi, da li vi stvarno verujete da postoji nadbiće koje je stvorilo kosmos ni iz čega ?
A da pri tom nema moć da uništi svog protivnika đavola?

Đavo je izmišljotina judejskih sekti. Niko drugi nema pojma o takvoj spodobi![]()
Ljudi, da li vi stvarno verujete da postoji nadbiće koje je stvorilo kosmos ni iz čega ?
A da pri tom nema moć da uništi svog protivnika đavola?
Đavo je izmišljotina judejskih sekti. Niko drugi nema pojma o takvoj spodobi![]()
To sam i napisaoDjavo je pali andjeo.

To sam i napisao![]()
Isto važi i za palog anđela.Ovo si napisao: Đavo je izmišljotina judejskih sekti.
Ја се надам да се бар пловина (по старом српском обчају) само прави „невешта" (блесава). Капирају али их мрзи да пливај узводно. Кад окренемо струју - биће највећи вернициИзгледа да смо ти и ја једини на овом форуму који виде истину.
- - - - - - - - - -
Не капираш да је план Бога да ђавола уништи на крају времена постојања. Докле ће да га чува да би мучио човечанство.

Ја се надам да се бар пловина (по старом српском обчају) само прави „невешта" (блесава). Капирају али их мрзи да пливај узводно. Кад окренемо струју - биће највећи верници![]()

Ja koliko se sećam, za vreme prethodnih poplava - Drina jeste tekla uzvodnoJeste , isto kao sto ce i Drina da krene uzvodno, [emoji38]

Ja koliko se sećam, za vreme prethodnih poplava - Drina jeste tekla uzvodno![]()

Daj ti snimak anđela dok padajuDaj snimak, da se uverimo,![]()

kreacija ljudske maste. Blago onima koji veruju popovima - takozvanim zastulpnicima bogova na zemlji.Bog nije ništa posebno, jer nije ništa određeno, nije ,,stvar"
ili
Bog Istinski Jedino Jeste.
Vizuelna obmana.Ja koliko se sećam, za vreme prethodnih poplava - Drina jeste tekla uzvodno![]()
Mozda , ako je nivo Save bio iznad nivoa Drine ...

Бог је изум јеврејске маште и прављен само за њих.
Daj ti snimak anđela dok padaju![]()

U ybt-otkino sam se !

U ybt-otkino sam se !
Došla mi slika kako čika Godo degažirao onog spadala iz nebesa,ovaj kako se strmopizdio,raspizdio
o zemlju,otreso prašinu I prema gore zapretio kažiprstom:"Još ćemo se mi ćerati! ! !"![]()

Bio ali me mrzelo da crtam
- - - - - - - - - -
Jevrejski bog koga promovišu i sve jevrejske sekte.
Pa pravoslavlje, katoličanstvo i sve ostale hrišćanske sekte, plus koliko već ima sekti islama, sa sve „komunizmom" su - judejske sekte. Oslanjaju se na stari zavet i njegove bajke i „proroke".И ови православни промовишу тог истог бога.