BubaSmrda
Aktivan član
- Poruka
- 1.456
Da to se zove stav moze mi se. Iz kog razloga sada je to stvar socijalne inteligencije.
Upuceno Buba smrdi.
nije to samo..umem biti uzdrzana neko vreme sa nekim osobama to da.. al jednom se progovoriti mora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to se zove stav moze mi se. Iz kog razloga sada je to stvar socijalne inteligencije.
Upuceno Buba smrdi.

Cesto cujem : Trazim inteligentnu osobu.
Jel to nedostatak IQ-a pa ti treba?
Uzgred inteligentne osobe koriste mozak dobar deo dana, pa kada dodje vreme za druzenje sa nekim, njima treba relax a ne ostrenje inteligencije.
Uzgred inteligentne osobe koriste mozak dobar deo dana, pa kada dodje vreme za druzenje sa nekim, njima treba relax a ne ostrenje inteligencije.
Ako nameravas da progovoris rec dve sa njim.A ako ti je u planu sema za jedno vece pretpostavljam da ti je svejedno.Moze u glavi da ima i zunzaru koja leti od uha do uha
Ne mogu da komuniciram sa ljudima koji su suplji.Imala sam prilike,i ne ide mi.Jedno vreme mozes ti da animiras stvari,da vodis situaciju,posle se smoris.Cesto cujem : Trazim inteligentnu osobu.

Jedna od prvih stvari koje čuješ kada postaneš član MENSE je da je to super, ali loše utiče na veze.... ljudi se lako zaljubljuju u visokointeligntne osobe, ali im je život sa njima često frustrirajući (iako ne žele da ga napuste)
I ne, inteligentnte osobe su takve stalno, i relaksiraju se koristeći mozak
Mada je to kao (pred)uslov za bilo šta jadno.

Jedna od prvih stvari koje čuješ kada postaneš član MENSE je da je to super, ali loše utiče na veze.... ljudi se lako zaljubljuju u visokointeligntne osobe, ali im je život sa njima često frustrirajući (iako ne žele da ga napuste)
I ne, inteligentnte osobe su takve stalno, i relaksiraju se koristeći mozak
Mada je to kao (pred)uslov za bilo šta jadno.
Pa mozda tim treba takav neko ko dobro slaze kockice.
коцкице може и гоогле да слаже 
Далеко од тога да им баш такав треба ......о нечем другом се ради .....рецимо да је интилигентан да може да схвати све мане своје партнерке а не да је још заебава као нека сировина .....тај тип интилигенције се тражикоцкице може и гоогле да слаже
![]()

malo je i nepristojno tražiti inteligentnu osobu, time se potura da taj koji traži je automatski inteligentan
a mož da bidne, al ne mora da znači![]()
dada, ok je traziti zabavnu, lepu, slatku, mocnu, samouvernu, blabla, ali inteligentnu osobu...samo budala pozeleti moze. svojoj deci obezbediti 'inteligentne gene'
nema 'ljudskije' osobine od inteligencije. ona je stvorila civilizaciju i kulturu, a vase je samo da znate brzo pritiskati dugmice na tastaturi, telefonu, liftu.
ponekad ne mogu da se nacudim ljudskoj povrsnosti i ogranicenosti

.
Maro, ne sudi kad ne poznaš situaciju, ti ispadaš površna i ograničena
pročitaj moje prve postove
ovo sam želio reći, ti tražiš inteligentnu osobu, ja se javim i kažem taj sam, evo ti moj atestirani IQ, ako nemaš bar 135 ne dolaziš u obzir
šta onda?![]()

pa tako nesto
obicno se suprotnosti privlace![]()