Deep Purple

Steta sto je vec zamrla ovako dobra tema,zar nema vise sta da se kaze.Ovaj put izdvajam neke njihove predivne balade- When a blind man cry(moja himna),Soldier of fortune,Love conquerd all i Lalena (koju nemam i odavno pokusavam da nadjem)

ja cu samo reci....a do sad sam vec 100000000putamda se zadnjih dana drogiram sa Solider Of Fortune i Child In Time!!!!!!!juuhuuu znam d odsviram Smoke on the water!!!!!!!!!!!!
I ja sam gitarista---- u pokusaju, jos uvek slabo sta znam.Naravno Child in time je nezaobilazna;kazu da je jedan covek na njihovom koncertu izvrsio samoubistvo za vreme te pesme.Pitam se dal je to tacno

Steta sto je vec zamrla ovako dobra tema,zar nema vise sta da se kaze.Ovaj put izdvajam neke njihove predivne balade- When a blind man cry(moja himna),Soldier of fortune,Love conquerd all i Lalena (koju nemam i odavno pokusavam da nadjem)

Hvala bogu da ima neko da pokrene temu malo,i meni je to palo na pamet ovih dana :)!Naravno da ima šta da se kaže,o njima se uvek može diskutovati!
A jesi li čuo/čula Mary Long ili April možda ??? Poslušaj ako nisi...extra su stvari!Ianče Deep Purple će uvek ostati legenda...šta da kažem više :)
Lalenu potraži preko Lime Wire-a,Aresa,i sl. programa ili još bolje ako imaš brz net skini celu njihovu mp diskografiju sa torrentza,imaš tu i dosta dobrih live bootleg koncerata,ja sam neke slušao i mogu ti reći da sam oduševljen!!!

Poslednja izmena:
A znaš li black Night da sviraš :D ?

a ybg sad nemoj preterivati.....daklen,moj mladji buraz je gitarista(koliko to moze da bude neko ko je '95)i on me,kad se smiluje nauci neemu;dosad znam-smoke on the water(a women from tokio je vrlo slicna,pa cu i to valjda uskoro)thunderstruck i aeirals,i onu koju nikad ne sviram,to sam naucila da navedzbam prste prvi put"ide tito preko romanije":lol:

hvala Whitesnake

by the way,jesi slušao "svoj" :) zadnji album,ima li razloga da ga kupim?

Naravno da sam slušao :)!Album je odličan,kupi,downloaduj sa neta(kako god. vidi koja ti je bolja varijanta),ja sam morao da ga downloadujem zbog finansijske situacije još uvek nisam u mogućnosti da kupim original,ali uskoro ću rešiti i taj problem :D,no sve u svemu...poslušaj album je za svaku pohvalu,to je onaj stari WS iz osamdesetih :)

Back