Meni je klavijaturista John Lord najjaci! Kako covek lepo uklapa orgulje u ostatak benda! Preterano! Inace jako ih volim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam onda da si slusao Starkers in Tokyo /mislim da se ovako zove/?mindi:Ali samo veliki sam fan Dejvida Kaverdejla jer covek je zaista majstor i ima predivan glas.
Jeste unpluged, a kad je tacno snimljen nisam siguran.mindi:Naravno da sam slusao to je mislim unpluged verzija njegovih pesama.Taj zivi album je snimljen ako se ne varam 1997 godine.
Nisam siguran... Kad je snimljen i koje su oesme na njemu.Nego da li si slusao Vajtsnejk album "Kam on get it".Predivan album.
Jedan prijatelj ima skoro sve od njih pa kad budem imao vremena i budem u Sapcu preslusacumindi:Preporucujem ti da nadjes i preslusas ovaj album.
Pozdrav![]()
introitus:Jeste unpluged, a kad je tacno snimljen nisam siguran.mindi:Naravno da sam slusao to je mislim unpluged verzija njegovih pesama.Taj zivi album je snimljen ako se ne varam 1997 godine.
Samo su Coverdale i jos jedan gitarista svirali na njemu ali ne mogu sad da se setim imena...
Nisam siguran... Kad je snimljen i koje su oesme na njemu.Nego da li si slusao Vajtsnejk album "Kam on get it".Predivan album.
Od njih imam tri diska i preslusao sam pored toga jos 2-3 albuma ali ne znam tacno koje...
Konacno!!Dont_Break_The_Oath:Gospode boze,,Starkers in Tokyo,a ne znas ime najznacajnijeg clana posle Davida u bandu.
To je legendarni,fantasticni holandjanin Adrian Vandenberg
In Rockmindi:Nego sta mislite o albumu dip parpla pod nazivom "masin hed" neki smatraju da je to jedan najbolji album