decko ili najbolja drugarica?

Htela sam da otvorim temu ali ima dodirnih tacaka sa ovom pa cu ovde postaviti pitanje.Nije mi jasno sta se to desi kod devojaka kada nadju momka,odjednom prestane interesovanje za druzenje,zezanje,potpuno se ubabe,izmene,sve nesto ne mogu,imam obaveza tra la la,a onda ode s njim,sto odmah ne kaze idem s njim i gotovo.Cemu to petljanje,zasto dozvole da izgube deo sebe?Ako je tako na pocetku njihove veze,ako mu dozvoli da joj diktira sta i kako,kako ce tek da bude kasnije.
Zasto im je tako tesko da balansiraju izmedju decka i drugarica?
Zasto prestane potreba za druzenjem?(ne mislim na izlaske,vec na jednostavna,opustena,druzenja)
Imam utisak da drugarice zamene deckom,a ne tretiraju to kao jos jednu podrsku u druzenju,zezanju samo je pored njih i njihova ljubav sto je jos lepse.
Imam utisak da takvi parovi nisu sigurni u sebe,nisu skladni i da su malo ljubomorni na prijateljstva.

Htela sam da otvorim temu ali ima dodirnih tacaka sa ovom pa cu ovde postaviti pitanje.Nije mi jasno sta se to desi kod devojaka kada nadju momka,odjednom prestane interesovanje za druzenje,zezanje,potpuno se ubabe,izmene,sve nesto ne mogu,imam obaveza tra la la,a onda ode s njim,sto odmah ne kaze idem s njim i gotovo.Cemu to petljanje,zasto dozvole da izgube deo sebe?Ako je tako na pocetku njihove veze,ako mu dozvoli da joj diktira sta i kako,kako ce tek da bude kasnije.
Zasto prestane potreba za druzenjem?(ne mislim na izlaske,vec na jednostavna,opustena,druzenja)
Imam utisak da drugarice zamene deckom,a ne tretiraju to kao jos jednu podrsku u druzenju,zezanju samo je pored njih i njihova ljubav sto je jos lepse.
Imam utisak da takvi parovi nisu sigurni u sebe,nisu skladni i da su malo ljubomorni na prijateljstva.

eeeeeeee, nikad ni nećeš razumeti...jer ne razumem ni ja...al prihvatam, kontam da im je jedini cilj u životu bio da nađu momka...

to ti je isto ko ono " doterujemo se zbog nas samih" a kad zađu u neku dužu vezu, ne može čovek da ih prepozna...učaure se...
mislim, ne možemo ni mi uvek da izgledamo tip top...ali te što samo momka traže, pokažu pravo lice tek u "ozbiljnoj" vezi:D

ma ova nije bila u tom fazonu zato sam se i iznenadila od nje.Imam drugaricu kojoj se ceo svet vrti oko momaka pa nije takva,kada nadje momka jeste da stalno prica o njemu,ali nikad nije izgubila sebe zbog njega,uvek je bila ista i nikad nije dozvolila momku da joj diktira sta ce i kako.
Najgore je sto se toj drugarici ne sme nista reci jer je uvredlljiva,ne prihvata kritike i sve to pravda nekim stvarima koje po meni nemaju veze sa vezom.Iz iskustva znam da treba pustiti,pa ako se ona trgne super,ako ne,mozda joj je tako lepo.Mada mi nije jasno,ako u mesec dana ne vidis da se ta osoba nasmejala i jednom onako od srca,da je dosla sva vesela,pozitivna,da ni jednom ne kaze ej ajmo negde nesto da vidimo,radimo,zezamo se.. kako ona ne primecuje da se ucaurila?

Pravi prijatelj je za ceo zivot... Isto tako i pravi partner... Ali nikada nisam bila za to da mi partner bira drustvo, a bila sam u toj situaciji. Mom bivsem se nisu svidjale moje drugarice. Pri tom ja njega nisam terala da se on druzi sa njima, tako nesto mi ni na kraj pameti palo ne bi, ali i u nekim situacijama gde smo bili zajedno na istom mestu u isto vreme, on se ponasao kao da one ne postoje. I onda bi ih kritikovao kada bismo ostali nasamo... Pri tom ja nikada rec nisam rekla za njegove prijatelje...

ona je moja najbolja drugarica mnogo je cenim i stvarno je vazna osoba u moj zivot,a volim i njega a on ne voli da se ja druzim sa njom zato sto misli da je losa osoba?

dakle sta treba da radim u ovoj situaciji:(

izvini na otvorensti, unaprijed..
znaci u ocima svog momka si ti jedna obicna glupa marioneta, koju ce drugarica, koja je tu i prije njega,pokvariti..on se, dusa moja brine..
ma goni ga u pm..njenu ne odgovara nesto drugo..moj ti je savjet da mu otvoreno kazes da ti ne biras..nek on izabere ako mu ne valja nesto..on je dosao zadnji!
bas me zanima sta ce mu poslije smetati..

Pravi prijatelj je za ceo zivot... Isto tako i pravi partner... Ali nikada nisam bila za to da mi partner bira drustvo, a bila sam u toj situaciji. Mom bivsem se nisu svidjale moje drugarice. Pri tom ja njega nisam terala da se on druzi sa njima, tako nesto mi ni na kraj pameti palo ne bi, ali i u nekim situacijama gde smo bili zajedno na istom mestu u isto vreme, on se ponasao kao da one ne postoje. I onda bi ih kritikovao kada bismo ostali nasamo... Pri tom ja nikada rec nisam rekla za njegove prijatelje...

bar ih je kritikovao kada biste bili nasamo,znam likove koji bi kritikovali a da pri tom tu osobu uopste ne poznaju dobro,tako se nikome nece svideti i sklopiti prijateljstvo.Meni to nikako nije jasno,zasto toliko daju sebi za pravo da kritikuju nekog koga znaju mesec,dva, a ti ga znas ceo zivot.Zasto ne umeju da kazu ne prija mi ta osoba i kraj price.
Imam jednog druga koji je najbolji na svetu i koji iskace iz tog kalupa i uliva mi nadu da nisu svi takvi koji bi da se ponasaju kao alfa muzijaci u coporu i odredjuju ko je dobar a ko los.

bar ih je kritikovao kada biste bili nasamo,znam likove koji bi kritikovali a da pri tom tu osobu uopste ne poznaju dobro,tako se nikome nece svideti i sklopiti prijateljstvo.Meni to nikako nije jasno,zasto toliko daju sebi za pravo da kritikuju nekog koga znaju mesec,dva, a ti ga znas ceo zivot.Zasto ne umeju da kazu ne prija mi ta osoba i kraj price.
Imam jednog druga koji je najbolji na svetu i koji iskace iz tog kalupa i uliva mi nadu da nisu svi takvi koji bi da se ponasaju kao alfa muzijaci u coporu i odredjuju ko je dobar a ko los.

Ja mislim da je tu u pitanju sebicnost partnera. Ok je da imamo i zajdnicko drustvo, ali i da svako ima svoje. I nema sta da se mesamo u prijatelje jedni drugima jer su oni tu pre nasih partnera, pogotovo ako se radi o najboljem prijatelju.

evo,

svi smo mi imali devojke koje su imale drugarice koje su bile skotovi
a to što smo mi tad videli, one (te devojke naše) su spoznavale kasnije
kad su skotovi već napravile neotklonjivu štetu po naše odnose

ukratko, kao što rekoš
odebi kučku il je čuvaj dok ti ne rkne nož u leđa
što oće 100%

i zapamti
među ženama nema prijateljstva.

:)

A posto je stereotpino misljenje da izmedju muskaraca i zena isto nema prijateljstva, onda znaci da zene nemaju (i ne treba da imaju) prijatelje.

Jos da rasterate rodbinu, bracu, sestre, majku, oca.... jer ce joj i oni zabiti noz u ledja, onda ostaje samo vas noz u ledjima koji mora da trpi jer nema nikog drugog. :roll:

Pa ti si pomenula zene i svrstala ih u kateogiju nesigurnih koje sebi ne smeju dozvoliti da zavise od muskarca i kao da imaju sve vreme ovog sveta pored svoje porodice da posvete i gajenju prijateljstva..do prve prilike naravno kad i taj prijatelj nadje sebi saputnika i posao

Bogte, i sve si ovo uspeo da zaključiš iz one moje rečenice? :eek: Pitanje upućeno tebi je bilo hipotetičko, ja svoj stav nisam iznela!

Ne znaci da se samo devojke menjaju u jednoj vezi..dakle ja nisam izgubila nikakvo interesovanje za druzenje i ista sam kao ranije osim sto sam se zaljubila jos vise u njega.I to mislim da je problem jel kada muskarci vide da si zaljubljena do usiju onda pocnu da se menjaju i da se ponasaju drugarice.I NIKO nije rekao da cu ja sad sa njega da se vezem i da cu ostaviti drustvo ja sam samo htela savete sta bi vi radili u ovaj slucaj :)

eeeeeeee, nikad ni nećeš razumeti...jer ne razumem ni ja...al prihvatam, kontam da im je jedini cilj u životu bio da nađu momka...

to ti je isto ko ono " doterujemo se zbog nas samih" a kad zađu u neku dužu vezu, ne može čovek da ih prepozna...učaure se...
mislim, ne možemo ni mi uvek da izgledamo tip top...ali te što samo momka traže, pokažu pravo lice tek u "ozbiljnoj" vezi:D

absolutno nije istina da je jedni cilj da se nadje momak,to je jedan od ciljeva u zivotu
ako je "nekome" to jedini cilj ne znaci da je svima:)

mozda je u zivotu jedini cilj da se nadje prava ljubav;)

A posto je stereotpino misljenje da izmedju muskaraca i zena isto nema prijateljstva, onda znaci da zene nemaju (i ne treba da imaju) prijatelje.

Jos da rasterate rodbinu, bracu, sestre, majku, oca.... jer ce joj i oni zabiti noz u ledja, onda ostaje samo vas noz u ledjima koji mora da trpi jer nema nikog drugog. :roll:
sto vise zena ima svoj zivot sa strane to manje je zavisna od njega
ako ima drugare-kresnuce se ,ili se vec kresala-nedopustivo
ako ima drugarice-otvorice joj oci
ako ima caleta i brata-ima nekog da je brani
ako ima kevu i sestru-ima nekog kome ce da poveri kako on ne menja gace svaki dan
znaci muskarac je u 24/24h opasnosti od svih iz zeninog okruzenja i normalno je da se brani od neprijatelja:mrgreen:

e ajd nemo da kakiš kad nisi žena

gica je govorio
pojašnjenja nisu potrebna
uzmi il ostavi:)

... zavisi od njega i od drugarice - ako je fin, ako me voli, ako me ceska, ako ima love naravno da cu otkaciti drugaricu ali ako je on od 5 dana a drugarica od 10 godina naravno da necu :D

Oooo Boooze, kada ovako nesto procitam momentalno se ispovracam po tastaturi... Cudi me kako radi uopste...

Zar je bitno koliko love ima da bi otkacila drugaricu ili bilo sta drugo. To znaci da ako taj "voljeni" sutra propadne da ces i njega sutnuti kao dronjak?!

Back