decko ili najbolja drugarica?

Ne znaci da se samo devojke menjaju u jednoj vezi..dakle ja nisam izgubila nikakvo interesovanje za druzenje i ista sam kao ranije osim sto sam se zaljubila jos vise u njega.I to mislim da je problem jel kada muskarci vide da si zaljubljena do usiju onda pocnu da se menjaju i da se ponasaju drugarice.I NIKO nije rekao da cu ja sad sa njega da se vezem i da cu ostaviti drustvo ja sam samo htela savete sta bi vi radili u ovaj slucaj :)

Nisam dala nikakav savet samo sam se nadovezala na temu :) jer stvarno mi nije jasno da sta se to desi sa deckom/devojkom-nebitno kog je pola u pitanju.Evo ti primer danas sam trebala ici kod drugarice sa jos jednom drugaricom,ova je ladno banula toj drugarici u podne ne pominjuci da treba veceras da dodjemo do nje,naravno zato sto ide sa deckom uvece.E to mi nije jasno,zasto se toliko gazi po svemu,razumem ja zaljubljenost,zanesenost,nekada ne primecujes neke stvari i prijatelji ce ti oprostiti jednom,dvaput,ali treci put ce te odjebati nece tako nesto trpeti jer to i nije prijateljstvo.

E sad savet za tebe,trudi se da balansiras izmedju drugarice(ako ti je stalo do nje i mislis da je vredna tvog prijateljstva) i decka,ne dozvoli da i jedno utice na tvoje misljenje o ovom drugom,sama ga formiraj,ako iko od njih pokusa da opanjakava ovog drugog u startu ga prekini i reci da se to njih ne tice,ako se ne podnose nemoj ih spajati ako vec ne mogu zajedno.Sigurno je to nezgodna situacija,ali sve se moze kad se hoce,bitno je da kad se vidite da se oseca da ih oboje volis i da si i dalje ona ista osoba kakva si bila kad si bila sama.

Back