Dečji crteži

xiaoyu

Domaćin
Poruka
3.755
Već neko vreme paniram da pokrenem ovu temu, a evo sad sam se posle one na ŽK konačno i naterala.
Bilo bi lepo da ovde kačimo dečje crteže, a znam da ih svi čuvate.

Evo jedan moje sestrične koja ima 3 god. Ovo je sunce:

2i6l14y.jpg

sun.gif

I ti si mnogo lepo crtala kao dete. Okaci i ono sto si na ZK, lepo je videti.
Moj sin nema pojma sa crtanjem, dok cerka lepo crta i to non stop radi. Najcesce crta clanove familije, kuce, sunce, srca...

jaooo! ovo je odlichna tema! :grin:
ja nazhalost nemam decu, a nemam ni svoje crtezhe..... u stvari mislim da su mi sve te dechje stvari u bgu, u bakinoj qcji..... shto i nije vezano za temu.. al eto, podsecjam se......
jednom sam se potpisala kao 'pifija' preko pola crtezha.. ovako nema logike, al pisala sam cjirilicom.. istu nisam bash dobro znala..... :D

ja sam svojevremeno morala da pokazem drugarima sa gerijatrije moj omiljeni.
znaci, vec vidjeno, ali moram da ga postavim i ovde.

autor je moj sin, a crtez se cak i "zove" -"kamion koji hvata letece sise!" :lol:

Ahhahhaa ovaj je super trachara. Klinac ti stvarn dobro crta. Koliko je imao godina kad je ovo nacrtao?
Btw, zaboravila sam da ti česitam naš rođendan. :D

I zaboravila sam da vam napišem da ovde slobodno kačite i svoje crteže kad ste bili mali (što je livija već rekla). Pošto nas ima dosta koji nemamo dece. Ja na svu sreću imam sestričnu, ali okačiću i neki svoj. :D

Ovo su "okruglice", moja sestrična (3 god.):

47lq161.jpg

sun.gif

Joya!:
I ti si mnogo lepo crtala kao dete. Okaci i ono sto si na ZK, lepo je videti.
Moj sin nema pojma sa crtanjem, dok cerka lepo crta i to non stop radi. Najcesce crta clanove familije, kuce, sunce, srca...
Ma sigurno je i on nešto nacrtao, hajde okači, jedva čekam da vidim crteže! :D

sun.gif

jao, xiaoyu, rodjendancice moja! :D
pa i ja sam tebi zaboravila da cestitam nas rodjendan, sva sam nesto bila ocajna sto mi proslava nije prosla onako kako sam zamislila :-?
e pa nek nam je srecan rodjendan!
kako si ga ti proslavila?

a maki je ovo crtao sa 4 i po, ja sam bila u potpunom soku, sto bre sine, sise bas? :D

Meni je mnogo žao što nemam ništa "pri skeneru" i znam da slika vredi više od hiljadu reči, ali moram ovo da opišem:
kad su u vrtiću crtali porodicu moj mali rođak je nacrtao mamu i tatu kao dva manje-više amorfna oblika, bez detalja kao što su oči, usta ili stopala, samo u grudima po jedno veeeeliko srce(: Posle ga je glupa vaspitačica naterala da nacrta naočari i prste na rukama....

@Mirka
Evo za tvoju Lisicu jedan dasa od 2 god i 3 meseca i njegovi crtezi

Prilozi

• Picture(149).jpg
    Picture(149).jpg
    5,7 KB · Pregleda: 7
  • Picture(150).jpg
    Picture(150).jpg
    4,4 KB · Pregleda: 8
  • Picture(155).jpg
    Picture(155).jpg
    4,2 KB · Pregleda: 7
  • Picture(153).jpg
    Picture(153).jpg
    3,9 KB · Pregleda: 4
Evo nasla sam i ja neke svoje crteze!Treci crtez predstavlja nosoroga, a peti dva aviona i gustera.

Prilozi

• 20-01-07_1518.jpg
    20-01-07_1518.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 9
  • 20-01-07_1519.jpg
    20-01-07_1519.jpg
    59,6 KB · Pregleda: 6
  • 20-01-07_1520.jpg
    20-01-07_1520.jpg
    52,3 KB · Pregleda: 5
  • 20-01-07_1521.jpg
    20-01-07_1521.jpg