- Poruka
- 33.643
Preživeli smo, s manjim il većim posledicama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preživeli smo, s manjim il većim posledicama
Pa baci pogled na Austriju pa ćeš videtiPreživeli smo, s manjim il većim posledicamaal ajd da vidim malog Frica kako se sada ponaša u odnosu na malog Branka
![]()
Bože, je l si se ti neka popeo na drvo ?Јел ово нека стерилизација/забавна кастрација за дечаке...![]()
Jednom me tata vozi u hitnu i javlja mami, a ona: evo krenuću i ja, čekajte me na parkingu, ne uvodi je dok ne dođem!
Šta baci, pogled, u Beču sam jako čestoPa baci pogled na Austriju pa ćeš videti
I kakav je Fric?Šta baci, pogled, u Beču sam jako često![]()
Ma ni slučajno da ih naučimo da se penju, skaču , spuštaju se, tablet u ruke i najbezbedniji suKo nadoknađuje deci slomljene zube, ruke i noge? Vrat? Jezivo.
Ebo djetinjstvo ako nisi nosao gips bar 3 x, sa potpisima cijelog razreda po gipsuKo nadoknađuje deci slomljene zube, ruke i noge? Vrat? Jezivo.
Bože, je l si se ti neka popeo na drvo ?![]()
Izbiće sve zube ili precvika jezik.Majke ti šta će mu biti ako padne s metar visine?
Mlitav.I kakav je Fric?
Šta baci, pogled, u Beču sam jako često![]()
Jes, evo mi svi sašivenog jezikaIzbiće sve zube ili precvika jezik.
FricastI kakav je Fric?
Kuku, šta bi tek bilo da ti nisu zašili jezikJes, evo mi svi sašivenog jezika![]()
Jes, evo mi svi sašivenog jezika![]()
I to što kažeš... mlitavci urede državu tako da im samo bude udobno, nisu hardcore ko miMlitav.
Ja jesam cepnuo komad pa zato pišem. Imao rupuJes, evo mi svi sašivenog jezika![]()
A mene je stigla bakina kletva kad joj se ne odazivam a zove me ili pita nešto:Kuku, šta bi tek bilo da ti nisu zašili jezik![]()
Zato mi imamo manje paraI to što kažeš... mlitavci urede državu tako da im samo bude udobno, nisu hardcore ko mi![]()
A dešava se, treba se čeličiti u djetinjstvu!Ja jesam cepnuo komad pa zato pišem. Imao rupu
Ja cepnula glavu, nemam rupu al imam ponekad poslediceJa jesam cepnuo komad pa zato pišem. Imao rupu