- Poruka
- 25.985
Sada je Mario kriv jer je tobogan ružan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mario se uvek prospeSada je Mario kriv jer je tobogan ružan!
tačno vidim da su ga bolesni nemci izmislili
Pa lepo sam rekla da se zajaše kao kozlić.
Pa može se satrat' i sa običnog toboganaAha posebno aktivira lomljenje vrata s te visine,msm kad hoces da se napravis pametan malo razmisli pogledaj ustini se
ja sam se i stojeci spustao sa obicnog tobogana i kad sam se jednom proso sa skoro vrhaPa može se satrat' i sa običnog tobogana
Pa moze pri kraju cemu onda ovaj naopak gde ce da padne s metar visine najmanje,a da novo napredno brze bolje tab500003Pa može se satrat' i sa običnog tobogana
razmisli jos jednomja sam se i stojeci spustao sa obicnog tobogana i kad sam se jednom proso sa skoro vrha
i nista mi nije dogodilo lose ..bar mislim
![]()
Ma ja sestričnu od treće godine vodim na ovo, da ima snage u rukicama da koči tačno bi smjela samaja sam se i stojeci spustao sa obicnog tobogana i kad sam se jednom proso sa skoro vrha
i nista mi nije dogodilo lose ..bar mislim
![]()
Čime?razmisli jos jednom![]()
Svi parkovi za ekstremne dečije sportove imaju zaštitnu opremu; kacige, kaiševe sa kopčom za kačenje elastične žice ili trake u funkciji bezbednosti, instruktore koji montiraju deci opremu za bezbednost.neka vrsta decijeg parka za ekstremne sportove.
ma naravno.Ma ja sestričnu od treće godine vodim na ovo, da ima snage u rukicama da koči tačno bi smjela sama
Ovaj parkić mala maca za nju, bar neće biti smotana! I ne da mi da kočim, vrišti da pustim![]()
Majke ti šta će mu biti ako padne s metar visine?Pa moze pri kraju cemu onda ovaj naopak gde ce da padne s metar visine najmanje,a da novo napredno brze bolje tab500003
ovo nije klasican ekstremni sport..sve je na niskim visinama i podloga je meka za pad.Svi parkovi za ekstremne dečije sportove imaju zaštitnu opremu; kacige, kaiševe sa kopčom za kačenje elastične žice ili trake u funkciji bezbednosti, instruktore koji montiraju deci opremu za bezbednost.
Joj, hoću i ja!!ma naravno.
ljudi preteruju
jao pasce
i mi smo padali 100 puta.
Nista samo teraj tudju decu imas iskustva s padovima i razbibrigomMajke ti šta će mu biti ako padne s metar visine?
Videla sam sada slike koje ste postavili.ovo nije klasican ekstremni sport..sve je na niskim visinama i podloga je meka za pad.
Pa kad padneš i razbiješ se, mama još potvrdi-namlati te što si palaNisam imala ovakav tobogan, al sam imala babinu kajsiju sa koje sam skakala i padala, imala je slične krive grane kao ovaj tobogan. Ajde da prestanemo da decu držimo pod staklenim zvonima i padanje je deo odrastanja i oderana kolena i laktovi...
Nisam imala ovakav tobogan, al sam imala babinu kajsiju sa koje sam skakala i padala, imala je slične krive grane kao ovaj tobogan. Ajde da prestanemo da decu držimo pod staklenim zvonima i padanje je deo odrastanja i oderana kolena i laktovi...
https://vukajlija.com/pretraga/izraz?s=FritzPa kad padneš i razbiješ se, mama još potvrdi-namlati te što si pala
Tako kod mene bilo..