Dečiji biseri

evo krecemo na maskembal, pa dodjoh da vam ispricam. probudili smo se u 6h da bi napravili frizuru i da bi se nasminkali. posto je devojka dobila ideju da bude sumska vila napravili smo frizuru i nasminkali se . rekoh Jovana eto prava si zvoncica tek ce ona ma daj kevo uopste ne licim na nju ona ima zelenu sjajnu haljinicu a ja ovu ko da si uzela iz centra za socijalne radove .neznam sta je dete htelo sa tim da kaze,ali mi je bilo smesno.

:hahaha::hahaha::hahaha: mislim da ćeš joj morat kupit lepu zelenu haljinicu:lol:

Kockice, kupujem svaki dan po jedan, makar mali, najmanji, ne znamo više u kući gde ćemo sa njima... a nije poenta da mu treba, nego koliko se on obraduje kad dobije novi. Pa obavezno ga nosi taj dan i u kadu, pa spava sa njim, ne odvaja se... Srećna sam koliko i on kad ga vidim kako se obradovao :D
a sutra opet pita - mama, jesi mi kupila neki novi :lol:
sad mi muž zabranio baš svaki dan da kupujem, pa smo se Stefan i ja dogovorili da dobija po jedan ponedeljkom i petkom :rotf: ne pitajte kako sam došla do ta dva dana :p

Učim ja dete (2g.7m) da se hrana ne nosi po kuću, nego da se jede za stolom u trpezariji. Danas uzmem jabuku i krenem u sobu, sednem za kompjuter - naravno, kad uleće dete i kao viče na mene: "Tu se ne jede, jede se za stolom!" i pokazuje mi prstićem prema trpezariji :hahaha:

Долази моја млађа ћера вечерас из школе и каже:''Мама, а зашто су се сви дечаци данас све време смејали на часу док смо радили глаголски вид?'' (свршени и несвршени глаголи - прим. Х.;))
Ја кажем да не знам и скренем разговор, али она инсистира, каже:''Мислила сам, ти предајеш српски, ти ћеш знати зашто је то смешно.'' Ја кажем да немам појма шта би ту могло да буде смешно...и разговор се окрене у неком другом правцу.
После једно 20 минута она ми доноси свеску и каже:''Ево, види, то је глаголски вид, то смо писали данас, а они су се стално смејали.''
Ја кажем:''Да, то је глаголски вид, а ко зна зашто су се они смејали!''

...И она и даље запитана и зачуђена оде буљећи у свеску и тражећи шта је то смешно међу свршеним и несвршеним глаголима....:confused::mrgreen:

Долази моја млађа ћера вечерас из школе и каже:''Мама, а зашто су се сви дечаци данас све време смејали на часу док смо радили глаголски вид?'' (свршени и несвршени глаголи - прим. Х.;))
Ја кажем да не знам и скренем разговор, али она инсистира, каже:''Мислила сам, ти предајеш српски, ти ћеш знати зашто је то смешно.'' Ја кажем да немам појма шта би ту могло да буде смешно...и разговор се окрене у неком другом правцу.
После једно 20 минута она ми доноси свеску и каже:''Ево, види, то је глаголски вид, то смо писали данас, а они су се стално смејали.''

...И она и даље запитана и зачуђена оде буљећи у свеску и тражећи шта је то смешно међу свршеним и несвршеним глаголима....:confused::mrgreen:

Joooj slatkis! :telefon:

E juce je opet imala extra biser
Ima jednu drugaricu iz naselja koja je sva zivahna i bez imalo ustrucavanja spremna za razlicite avanture, nimalo oprezna kao moja Mindjusica

Elem cita mm okaceni sastav o prolecu od te njene drugarice na panou i pise: ‘ Stiglo je prolece, a ja sam izasla napolje i brala cvece....‘ na sta je Mindjusica samo rekla:

-Ona brala cvece:roll: ma... njoj da su dovezli autobus u naselje, ona bi uskocila i uvatila da vozi:roll:....
E ja sam se patosirala znajuci malu....:rotf::rotf::rotf: mislim ova moja je bas pogodila u metu, sto se kaze:rotf:

Jao čoveče :lol:
pa zar ti nije žao da joj ne objasniš :think: Meni bi bilo žao da samo moje dete bude neupućeno:rumenko:
Mada, ja imam muško dete, to bi morao da odradi tata :mrgreen:

Juče sam mu kupila traktor sa prikolicom, za pesak, i ponela mu u školicu, taman da odmah ostanemo na igralištu, a on kad je video baš se obradovao, pa me izljubio, pa je na kraju nonšalantno rekao - vidis da znas kad 'oces :roll:

Od koga li je čuo tu rečenicu :think: :whistling:

Back