Izolda76
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
Slika je super, dete bas zna da uziva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo krecemo na maskembal, pa dodjoh da vam ispricam. probudili smo se u 6h da bi napravili frizuru i da bi se nasminkali. posto je devojka dobila ideju da bude sumska vila napravili smo frizuru i nasminkali se . rekoh Jovana eto prava si zvoncica tek ce ona ma daj kevo uopste ne licim na nju ona ima zelenu sjajnu haljinicu a ja ovu ko da si uzela iz centra za socijalne radove .neznam sta je dete htelo sa tim da kaze,ali mi je bilo smesno.

mislim da ćeš joj morat kupit lepu zelenu haljinicu
Jutros ga oblačim za vrtić, i on kaže - neću taj duks, nego onaj novi što si mi kupila.
- Ma nemoj, a rekao si - što sam ti kupila, bolje autić.
- pa kad si već kupila, obuci mi, onda mi GoLdana (vaspitačica) kaze - jaaooo, sto si leeep
![]()

Jutros ga oblačim za vrtić, i on kaže - neću taj duks, nego onaj novi što si mi kupila.
- Ma nemoj, a rekao si - što sam ti kupila, bolje autić.
- pa kad si već kupila, obuci mi, onda mi GoLdana (vaspitačica) kaze - jaaooo, sto si leeep
![]()

ne pitajte kako sam došla do ta dva dana 
tako su mi slatkiii... sve bih im pokupovala 
hehe,pa rođeni su sa Makicom jedno za drugo...eh imaćemo unučiće woooooooooooooooow!!!!!!..![]()

Danas moja cera ceo dan nesto zamisljena...
Pitam je ja sta joj je, da joj se nije nesto desilo kad ce onaka onako neznim glasicem"
"Mama, jesi ti primetila kako je Nikola danas bio lep?" (Inace sin moje drugarice, njen drug)![]()
![]()
Da li se to moje dete zaljubilo?![]()

Učim ja dete (2g.7m) da se hrana ne nosi po kuću, nego da se jede za stolom u trpezariji. Danas uzmem jabuku i krenem u sobu, sednem za kompjuter - naravno, kad uleće dete i kao viče na mene: "Tu se ne jede, jede se za stolom!" i pokazuje mi prstićem prema trpezariji![]()
pametno...
Učim ja dete (2g.7m) da se hrana ne nosi po kuću, nego da se jede za stolom u trpezariji. Danas uzmem jabuku i krenem u sobu, sednem za kompjuter - naravno, kad uleće dete i kao viče na mene: "Tu se ne jede, jede se za stolom!" i pokazuje mi prstićem prema trpezariji![]()

Долази моја млађа ћера вечерас из школе и каже:''Мама, а зашто су се сви дечаци данас све време смејали на часу док смо радили глаголски вид?'' (свршени и несвршени глаголи - прим. Х.)
Ја кажем да не знам и скренем разговор, али она инсистира, каже:''Мислила сам, ти предајеш српски, ти ћеш знати зашто је то смешно.'' Ја кажем да немам појма шта би ту могло да буде смешно...и разговор се окрене у неком другом правцу.
После једно 20 минута она ми доноси свеску и каже:''Ево, види, то је глаголски вид, то смо писали данас, а они су се стално смејали.''
Ја кажем:''Да, то је глаголски вид, а ко зна зашто су се они смејали!''
...И она и даље запитана и зачуђена оде буљећи у свеску и тражећи шта је то смешно међу свршеним и несвршеним глаголима....![]()

A gde su Lazarove slike?Moj Lazar ima 16 mjeseci, a kao da se juče rodio, al ovo vreme letiii![]()

mislim ova moja je bas pogodila u metu, sto se kaze
Jao čovečeДолази моја млађа ћера вечерас из школе и каже:''Мама, а зашто су се сви дечаци данас све време смејали на часу док смо радили глаголски вид?'' (свршени и несвршени глаголи - прим. Х.)
Ја кажем да не знам и скренем разговор, али она инсистира, каже:''Мислила сам, ти предајеш српски, ти ћеш знати зашто је то смешно.'' Ја кажем да немам појма шта би ту могло да буде смешно...и разговор се окрене у неком другом правцу.
После једно 20 минута она ми доноси свеску и каже:''Ево, види, то је глаголски вид, то смо писали данас, а они су се стално смејали.''
Ја кажем:''Да, то је глаголски вид, а ко зна зашто су се они смејали!''
...И она и даље запитана и зачуђена оде буљећи у свеску и тражећи шта је то смешно међу свршеним и несвршеним глаголима....![]()

Meni bi bilo žao da samo moje dete bude neupućeno

Unucice cemo mi draga Mici pravo u manekene, glumce itd!![]()

Juče sam mu kupila traktor sa prikolicom, za pesak, i ponela mu u školicu, taman da odmah ostanemo na igralištu, a on kad je video baš se obradovao, pa me izljubio, pa je na kraju nonšalantno rekao - vidis da znas kad 'oces
Od koga li je čuo tu rečenicu![]()
![]()

Moja ćerka sinoć prvi put spava u svojoj novoj sobi , sama![]()
I pred spavanje me zove i kaze mi : " Mama , ne bojim se ja da spavam sama a ova suzica sto mi ide to je od zevanja. "
Kad nisam umrla![]()

Moja ćerka sinoć prvi put spava u svojoj novoj sobi , sama![]()
I pred spavanje me zove i kaze mi : " Mama , ne bojim se ja da spavam sama a ova suzica sto mi ide to je od zevanja. "
Kad nisam umrla![]()
pa ja bih se smestila na pod pored moje male da mi tako nesto kaze i spavala sa njom!