Dečiji biseri

volim i ja pomfrit mada znam da nije zdravo

pict2510r.jpg

By r_nikola, shot with 6MP-9U7 at 2009-03-30

Гледали ми утакмицу Румунија-Србија и коментаришемо после утакмице и ја чујем с ТВ-а : "Можете погледати специјалну емисију посвећену томе......(утакмици)" а ја питам мужа:
-Јел то сад?
А Минђушица ми одговара:
-Јок, јуче!z:hm:

Значи мала сода си играч, питам се на кога:manikir: уопше не личи на њега, ма нимало....:manikir:

:hahaha::hahaha::hahaha:

maza; mama sta bi ti uradila da ja dobijem keca
ja; nistav seli bi da pogledamo sta ti nije jasno da ti objasnim pa da popravis ocenu
maza; aha dobro
ja; pa koju si ocenu dobila
maza; ma dobila 4 nego samo da proverim tvoje zivce

Danas moja cera ceo dan nesto zamisljena... :think:
Pitam je ja sta joj je, da joj se nije nesto desilo kad ce onaka onako neznim glasicem"
"Mama, jesi ti primetila kako je Nikola danas bio lep?" (Inace sin moje drugarice, njen drug) :heart: :heart: :lol:
Da li se to moje dete zaljubilo? :per::rumenko:;)

Dolazim s posla.
- mama, a jesi mi nešto kupila??? TREP-TREP
- nisam ništa (mislim - nisam nikakvu igračku)
- a jel' ti mama nisi ništa zaLadila? Pa što onda ideš na posao

Jao, evo i nastavak
drugi dan:
- mama, jesi mi nesto kupila?
- kupila sam ti trenerku.
- necu da zaLadis tLeneLku, zasto nisi zaLadila autic?!

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
E vala mackice za ove bisere je zaradio sebi autic! :D :klap:

evo krecemo na maskembal, pa dodjoh da vam ispricam. probudili smo se u 6h da bi napravili frizuru i da bi se nasminkali. posto je devojka dobila ideju da bude sumska vila napravili smo frizuru i nasminkali se . rekoh Jovana eto prava si zvoncica tek ce ona ma daj kevo uopste ne licim na nju ona ima zelenu sjajnu haljinicu a ja ovu ko da si uzela iz centra za socijalne radove .neznam sta je dete htelo sa tim da kaze,ali mi je bilo smesno.

Jutros ga oblačim za vrtić, i on kaže - neću taj duks, nego onaj novi što si mi kupila.
- Ma nemoj, a rekao si - što sam ti kupila, bolje autić.
- pa kad si već kupila, obuci mi, onda mi GoLdana (vaspitačica ;) ) kaze - jaaooo, sto si leeep :)

Back