Dečiji biseri

Setila sam se jos jednog bisera...
Bila sam pre nekoliko nedelja kod jedne koleginice, sedimo, pricamo, ispijamo kafu, a njena cerkica Sanja (7) je stalno zove iz druge sobe... Koleginica se zapricala samnom i ne obraca paznju na cerkina dozivanja, kad ce mala Sanja nervozno:"Mama, ako smesta ne dodjes otkinucu ti sisu..." :D

Moja sestricina (2 god) uzela sminku svojoj mami i ova krece da joj prica "to ne smes da diras, jos si mala, kad porastes moci ces, pa imas tvoju sminku, sta ce ti moja.... bla bla bla... tek ce Marija mrtva ozbiljna : "ma cuti danas!!!" :D

pitaju je neki ljudi "sto se toliko dere taj tvoj bata? (a on ima 2 meseca) kaze ona " zato sto ne ume da prica!" i nastavi da se igra :D :D :D :D

jfevqo.jpg

117vlfq.jpg

Najveseliji deo dana...vreme je za kupanjac....

Гледали ми утакмицу Румунија-Србија и коментаришемо после утакмице и ја чујем с ТВ-а : "Можете погледати специјалну емисију посвећену томе......(утакмици)" а ја питам мужа:
-Јел то сад?
А Минђушица ми одговара:
-Јок, јуче!z:hm:

Значи мала сода си играч, питам се на кога:manikir: уопше не личи на њега, ма нимало....:manikir:

А јуче за ручком ја коментаришем како не разумем људе који имају велике псе у стану, као нпр. ротвајлере, доге и вучјаке, а она мени каже:
-А замисли да имаш великог патуљастог шнауцера!:hahaha:

А јуче за ручком ја коментаришем како не разумем људе који имају велике псе у стану, као нпр. ротвајлере, доге и вучјаке, а она мени каже:
-А замисли да имаш великог патуљастог шнауцера!:hahaha:

:eek: pa, stvarno, zamisli...strašno, strašno...:lol: :heart:

hvala draga...smeje se on baš puno,ali kao pravi mali pozer u sekundi kada vidi fotoaparat spremi facu za slikanje,mukotrpan posao je zavarati ga,da ne vidi kameru,da bi slikali osmeh i tako to,inače pravu u fotoaparat veeeeeeelikim okicama i pozerski čeka blic...misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...šta reći...

Back