Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Paaa, moj Luka svira gitaru i bubnjeve, jer je te instrumente dobio...
Harmoniku mu ni u ludilu neću kupiti
I naravno odlično peva...kad mu iskoči žila na vratu, mi pridržavamo čaše da ne popadaju sa stola...
Ali sva ova mesta su već zauzeta, tako da...nemam ideje...
Mada, ako bude imao organizatorske sposobnosti na tatu, može da bude menadžer
Pa što kriješ taj multitalenAt do sad?
Ja se čudim što do sad ne prijavli dete u bend!

a o sminkerki i frizeru za ceo bend da ne pricam
 a o sminkerki i frizeru za ceo bend da ne pricam  

e vala izgubih inspiraciju sad, tako da vam pisem opet kad sa Martom porazgovaram
 e vala izgubih inspiraciju sad, tako da vam pisem opet kad sa Martom porazgovaram  

) - mama, jesi čula kako sam PLDNUO!!!
) - mama, jesi čula kako sam PLDNUO!!!

). Izvukao je antenu od tv-a, slučajno, ali milion puta sam mu rekla da se tu ne zavlači, ja nisam imala živaca ni da vičem na njega, nego samo - sto puta sam ti rekla da to ne radiš, vidiš šta se sad desilo, a on - pa ja neću više nikad, ali znas mama, kad dođe beba, siguLno ce i ona pokvali tu stLuju za televizoL. Miisliiim, bebe nema još ni blizu, a već je jadnica kriva
). Izvukao je antenu od tv-a, slučajno, ali milion puta sam mu rekla da se tu ne zavlači, ja nisam imala živaca ni da vičem na njega, nego samo - sto puta sam ti rekla da to ne radiš, vidiš šta se sad desilo, a on - pa ja neću više nikad, ali znas mama, kad dođe beba, siguLno ce i ona pokvali tu stLuju za televizoL. Miisliiim, bebe nema još ni blizu, a već je jadnica kriva